Як правильно вибирати суміші для кальяну?

Багато любителів «подиміти» можуть легко зайти на сайт Hookahmarket, доступному за посиланням https://hookahmarket.com.ua/katalog/tabak/ і підібрати для себе найбільш відповідну суміш для кальяну.

У цій статті ми хочемо обговорити найпоширеніші особливості правильного вибору суміші для кальяну.

Які особливості правильного вибору суміші для кальяну?

Хороша суміш для кальяну — запорука максимального задоволення від використання кальяну. Для того, щоб правильно вибрати суміш для кальяну, дуже важливо розуміти її деякі особливості, які ми хочемо обговорити у статті.

На що слід звернути увагу при виборі тютюнової суміші для кальяну? Хочеться відзначити кілька критеріїв:

  • тип нарізки
  • рівень міцності

Зупинимося на кожному критерії окремо.

Тип нарізки

Відразу хочеться відзначити, що тютюнові суміші слід купувати лише у перевірених магазинах. Адже це впливає на задоволення від використання кальяну. Також відразу хочеться відзначити, що на його якість впливає і те, який тип нарізки використовується. Зазвичай, тютюнові суміші мають кілька типів нарізки:

  • дрібну
  • середню
  • велику

Якщо ви хочете заощадити час і почати використовувати тютюнову суміш відразу після покупки, слід зробити вибір тютюнової суміші з дрібним типом нарізки. Таку суміш можна використовувати одразу після відкриття упакування. Середні та великі типи нарізки слід краще подрібнювати перед використанням. Адже найкраще, щоб суміш прогорала рівномірно – це дозволить максимально розкрити його смакові властивості. Також це відмінно вплине на ступінь «димності» кальяну. Адже для любителів густого диму це особливо важливий параметр.

Рівень міцності

Безпосередньо на міцність тютюнової суміші впливає не її кількість, а рівень вмісту нікотину в такій суміші. Тому, вибираючи суміш для кальяну, ви можете орієнтуватися на кілька видів міцності тютюнової суміші:

  • легкі
  • середні
  • міцні

Відразу варто відзначити, якщо ви новачок або використовуєте кальян дуже рідко, рекомендується використовувати тютюнову суміш з найменшим вмістом нікотину. Це дозволить вам максимально отримати задоволення від використання кальяну. Тому підбираючи собі суміші для кальяну, важливо приділити увагу саме цьому параметру. Так ви зможете отримати димний і легкий кальян.