Ремонт пральних машин Київ

Пральна машина автомат — незамінна помічниця для будь-якої господині в оселі. Вона дозволяє заощаджувати час, якісно пере речі, а деякі моделі можуть навіть сушити їх. Все, що потрібно - розсортувати речі, вибрати потрібну програму, засипати пральний порошок, а все інше за вас зробить пральна машина.

Але як будь-яка техніка, рано чи пізно, пральна машина автомат неминуче зламається. І тут без кваліфікованої допомоги професійних майстрів з ремонт пральних машин автомат навряд чи вийде. Експерти компанії «Ірпінь Сервіс», з якими ми спілкувались, стверджують, що ремонт пральної машини – це не проблема і будь-яку пральну машину можна полагодити за один день вдома. А якщо дбати про незамінну помічницю, робити своєчасний догляд та обслуговування, то момент поломки можна відстрочити.

Ознаки швидкої поломки пральної машини

Одна поломка може спричинити низку інших, що негативно позначиться на вартості ремонту. Якщо пральна машина автомат почала вести себе дивно, варто не відкладаючи звертатися за допомогою до кваліфікованих майстрів, інакше уникнути великих фінансових витрат не вийде. Нижче ми наведемо кілька ознак, за якими можна судити про швидкий вихід з ладу того чи іншого модуля ПМА:

  • пральна машина почала видавати нехарактерні звуки під час роботи;
  • з'явилася вібрація чи машинка зміщується при віджимі;
  • проблеми з набором чи зливом води;
  • у барабані залишається мокра білизна;
  • з'явилася вода на підлозі, є вода на передній стінці ПМА, почалася корозія;
  • вода не нагрівається за температурних режимів прання;
  • білизна не відмивається, з'явився неприємний запах з бака пральної машини;
  • люк пральної машини погано закривається, одна або кілька кнопок почали натискатися погано.

Всі перелічені ознаки – привід звернутися до сервісного центру з ремонту пральних машин. Чим довше пральна машина автомат працюватиме в такому стані, тим більше поломок буде виникати і в результаті ви ризикуєте не тільки витратити більше грошей на їх усунення, але й взагалі втратити незамінну помічницю. Адже усунення великої кількості несправностей може бути рівнозначним за вартістю купівлі нової пральні.

Також ми не рекомендуємо займатися ремонтом пральної машини самостійно. Багато клієнтів, переглянувши відео про ремонт ПМА або прочитавши статті в інтернеті, намагаються провести ремонт самостійно. Коли у них не виходить, неминуче звертаються до сервісного центру за професійною допомогою майстра з ремонту пральних машин, лише обсяг проблем та складність ремонту вже в кілька разів більший, ніж спочатку.

ПМА - складний електронно-механічний пристрій і тільки майстер з досвідом знає всі тонкощі ремонту. Адже завдання не лише усунути початкову поломку, провести якісне зворотне складання пральної машини, калібрування, продемонструвати працездатність, виписати гарантію на проведені роботи, скласти аркуш рекомендацій щодо ремонту на найближчий час.

Бути майстром — це відремонтувати не одну сотню пральних машин, знати всі тонкощі кожного бренду та навіть моделей, мати набиту руку та поглиблені знання проблематики тієї чи іншої поломки. Навряд чи у когось, просто подивившись відео в інтернеті, вдасться одразу розібратися у всіх тонкощах такого складного пристрою, як пральна машина автомат.

Види ремонту пральної машини автомат

Ремонт ПМА класифікують за складністю виконання робіт та за часом, який майстер витрачає на усунення тієї чи іншої поломки.

Ремонт без розбирання

Найлегший вид ремонту, коли потрібно усунути поломку, не розбираючи пральну машину. Це може бути заміна шлангу подачі води, чищення лотка попрошкоприймача, ремонт ручки люка, заміна опорних ніжок.

Ремонт з частковим розбиранням

До такого виду ремонту можна віднести заміну манжети люка, заміну приводного ременя, заміну датчика рівня води, заміну шнура мережі, заміну порошкоприймача або клапанів подачі води.

Середній ремонт

Тут потрібно частково розібрати пральну машину. До такого виду ремонту можна віднести: заміна ТЕНу, помпи, двигуна, заміна щіток на колекторному двигуні, заміна амортизаторів.

Складний ремонт з повним розбиранням

До такого ремонту відноситься заміна сальника та підшипників, який вимагає повного вилучення бака з корпусу пральної машини з його подальшим розбиранням, ремонт плати управління, заміна проводки. Все це вимагає великих витрат часу і в деяких випадках такий ремонт неможливо здійснити вдома, для чого майстру потрібно забрати плату керування або всю машину в майстерню.

Вибір майстра з ремонту пральних машин

На жаль, не всі приватні майстри або навіть сервісні центри можуть похвалитися якісним виконанням робіт з ремонту пральних машин. Для багатьох це лише бізнес, ні про яку турботу про клієнта чи надання якісної послуги не йдеться й мови.

При виборі майстра з ремонту пральних машин, варто в першу чергу читати ь відгуки, адже ви збираєтеся довірити дорогий пристрій, за фактом, незнайомій людині. Дзвінок до майстра також допоможе отримати багато корисної інформації. Професіонал зможе відразу назвати 2-3 причини поломки вашої пральної машини, озвучити вартість ремонту кожної та терміни виконання робіт.

Майстер з ремонту пральних машин погодить з вами зручний час візиту, приїде вчасно або заздалегідь попередить про форс-мажорні обставини, що виникли. Цінувати свій час та час клієнта – це головне у нашій роботі.

Професійний майстер вже на місці проведе діагностику, вкаже на те, що саме вийшло з ладу, отримає від вас згоду на ремонт і розпочне усунення поломки. Після ремонту оформить гарантійний лист, лист рекомендацій та отримає оплату.

І на закінчення. Хорошого майстра з ремонту пральних машин шукати не потрібно, його вам порадять сусіди чи друзі, які зіткнулися з необхідністю ремонту пральних машин. За статистикою компанії «Ірпінь Сервіс» лише 5% наших клієнтів шукають ремонт пральних машин Гостомель, Київ, Буча, Ірпінь, Ворзель у інших майстрів.

Якщо вам потрібен якісний та професійний ремонт пральної машини автомат, звертайтесь до компанії «Ірпінь Сервіс», ми не підіб'ємо!

Ірпінь, вул. Грибоєдова, 22а (підвальне приміщення)

+38 (050) 861-38-08

+38 (073) 071-61-78