Від чого залежить ціна на канцелярію для офісу і як можна зекономити?

Канцелярія для офісу – це всі ті дрібнички, без яких навіть найсучасніша компанія не зможе виконувати операційні задачі. Вони потрібні постійно, і витрачаються із блискавичною швидкістю: папір закінчується, ручки губляться, а олівці працівники лінуються заточувати. Тому купувати канцтовари доводиться знову і знову. Цілком зрозумілим є бажання зекономити на їх замовленні. Але як це зробити без шкоди якості? Давайте розбиратись.

Від чого залежить вартість канцелярського приладдя?

Канцелярію можна купити в бюджетному, середньому або преміальному цінових сегментах. Різниця між товарами у різних сегментах – не лише у бренді. В першу чергу її визначають об’єктивні характеристики продукції. Приміром, якщо мова йде про офісний папір А4 ціна залежить від таких факторів:

  • Клас паперу. Цей параметр залежить від двох об’єктивних характеристик, - щільності та рівня білизни. Для внутрішнього документообігу можна обрати папір класу В-С, із щільністю до 80 г/м². А от для офіційних документів, які надаються партнерам або у державні органи, потрібно обирати папір класу А;
  • Кількість листків в упаковці;
  • Виробник. Обираючи відомі бренди

Такі ж критерії впливають на вартість інших груп канцелярських товарів – ручок, блокнотів, зошитів, скріпок тощо. 

Як зекономити на покупці канцелярських товарів для офісу?

А чи можна купити канцтовари ціна яких буде нижче за середньоринкову без шкоди якості? Так. Існує кілька варіантів раціональної економії:

  • Замовляйте канцелярські товари оптом. Зазвичай така пропозиція є у великих інтернет-магазинів або у гіпермаркетах. Оптова ціна може відрізнятись від звичайної на 20, 25 і більше відсотків; 
  • Шукайте знижки та акції. Їх організовують зазвичай із рекламною метою, аби залучати нових постійних покупців. Акційні пропозиції постійно змінюються, тому якщо вам не потрібні канцтовари терміново, ви можете придбати зараз папір зі знижкою, а за тиждень – блокноти чи ручки за особливими умовами;
  • Знайдіть продавця із найкращою ціновою політикою. Окремі магазини лояльні до покупців, і готові продавати навіть невеликі партії товарів за оптовими цінами. Зазвичай вони працюють із виробниками напряму, без посередників, що і дозволяє їм знизити вартість. 

Замовити все необхідне для вашого офісу допоможе фірмовий інтернет-магазин «ЕКСПРЕС-СЕРВІС». Тут ви можете придбати канцелярське приладдя у найширшому асортименті за дуже демократичними цінами. Діє швидка доставка по всій Україні. Ознайомитись із асортиментом та цінами можна на офіційному сайті магазину.