MacBook Pro M2 14: новий чіп — нові можливості

У 2023 році фанати Apple змогли оцінити новітню модель ноутбуку — MacBook Pro M2 14. Цей макбук швидко встиг завоювати серця прихильників бренду суттєвим приростом потужності та продуктивності. Свої характеристики ноутбук отримав завдяки фірмовому чіпу M2 Pro, під який він був спроектований.

Найголовніше, що треба знати про MacBook Pro 14

Серед ключових особливостей MacBook Pro M2 14 можна виділити:

  • Підвищення потужності у цілих 6 разів (у порівнянні з моделями MacBook Pro, в яких встановлений чіп Intel).
  • Висока автономність акумулятору — до 22 годин роботи на одному заряді.
  • Швидкісне підключення Wi-Fi 6E та Bluetooth 5.3.
  • Нова версія порту HDMI, який підтримує 8K-дисплеї.
  • Використання системи macOS Ventura, що вже довела свою зручність та ефективність.

Дизайн MacBook Pro 14 M2

Дизайн ноутбуку майже повністю повторює попередників, підтримуючи тенденції, що були запроваджені у макбуках лінійки Pro 2021 року. Серед кольорів, в яких доступна флагманська модель — срібний та графітовий сірий.

Дисплей MacBook Pro 14 M2

Спеціалісти запевняють, що дисплей Liquid Retina XDR з діагоналлю 14,2 дюйми — ледь не найкращий варіант з усіх доступних на ринку. Максимальний показник яскравості складає 1600 ніт, а роздільна здатність — 3024х1964 пікселів. Такі характеристики не розчарують навіть найвимогливіших користувачів.

Продуктивність та потужність

Центральний процесор має 12 ядер, а графічний — 16. Поєднання високопродуктивних та енергоефективних блоків дозволяє швидко впоратися із найважчими завданнями за мінімальних витрат енергії. Багаточисленні тести показують, що MacBook Pro 12 M2 значно швидше обробляє інформацію, працює з зображеннями та вимогливим ПЗ.

Де купити MacBook Pro M2 14 в Україні?

MacBook Pro 2023 року з чіпом М2 доступний в мережі iSpace ua — єдиному представнику Apple в Україні, що має статус Apple Premium Reseller. Кожен магазин iSpace — це простір, в якому шанувальники бренду Apple можуть знайти повний асортимент новинок, отримати детальну консультацію та поспілкуватися із однодумцями.

Серед інших переваг, які надає своїм користувачам iSpace — виключно оригінальна продукція, повна підтримка, гарантія та наявність сервісних центрів, що працюють за офіційними вимогами Apple. Купуйте MacBook Pro М2 14 на сайті iSpace.ua — отримуйте оригінальну якість техніки від всесвітньо відомого бренду!