ТОП 5 актуальних товарів для кожного франківця, які зроблять літо 2023 року незабутнім

Коли у нас найбільше планів та найбільше часу для їх реалізації відповідно? Саме так, мова про літо: пору року, коли ми маємо натхнення стати трішки кращими, відпочити та набратися сил. І щоб жодна несподівана ситуація не завадила вам втілювати плани, завітайте в онлайн магазин в Івано-Франківську Венкон та придбайте найнеобхідніші товари для максимального комфорту цього літа.

У магазині Венкон є техніка для всіх

Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі товари, що сформували ТОП покупок на літо 2023, завоювавши серця тисяч покупців. Це товари, що допоможуть вам зробити своє літо не лише комфортним, а й перестрахуватися від будь-яких несподіванок.

Мобільний кондиціонер WetAir WPAC-M07K

Компактний мобільний кондиціонер (додатково має також функцію обігріву) зі стильним дизайном та wi-fi управлінням, обладнаний коліщатками для переміщення за необхідності. Чудове рішення для орендованого приміщення чи дачі, адже його можна легко перевезти без демонтажу та зайвих клопотів.

Рекуператор Blauberg Vento Expert Plus WiFi

Універсальний рекуператор, що підходить для всіх типів приміщень (приватний будинок, квартира, комерційні та офісні приміщення) та забезпечує їх вентиляцію. З цим приладом більше не потрібно буде перейматися регулярним провітрюванням, адже це відбуватиметься постійно.

Насос Optima JET100

Компактний та водночас потужний насос, виконаний з якісних матеріалів - надійний помічник в організації систем поливу, зрошування та подачі води. Незамінний влітку для забезпечення водою будинку, городу чи саду. Вдале придбання для полегшення догляду за рослинами та будинком.

Система захисту від потопу Tervix ZigBee Water Stop на 1 трубу 1/2" (4912611)

Перевірений споживачами пристрій, призначений для захисту від підтоплення, обладнаний спеціальними датчиками та розумними перемикачами, що не лише сповіщають вас про загрозу, а й самостійно перекривають воду.

Плита настільна Ardesto GTC-NS4014W

Зручна в користуванні, транспортуванні надійна газова плита з покриттям з емальованої сталі. Стійка до пошкоджень та подряпин, обладнана кришкою для безпеки та комфортного зберігання. Ідеальний варіант для будь-якого помешкання.

Ще більше товарів на сторінках каталогу Венкон. Заходьте та обирайте своїх фаворитів.