Три найкращі мікрохвильовки за балансом ціни та функціональності

Перш ніж купувати мікрохвильову піч, доречно ознайомитися з переліком можливостей, які надає кулінарне обладнання. Сучасні агрегати для швидкого приготування їжі можуть працювати у режимі:

  • запікання;
  • розморожування;
  • конвекції;
  • грилю;
  • пароварки.

Далеко не завжди найбільш дорогі моделі мікрохвильовок є раціональним вибором для побутового використання. Ми підготували добірку приладів, які забезпечують гідну функціональність за помірковану вартість, а мікрохвильову піч купити можна на сайті Eldorado.ua. Тут доступне кухонне обладнання від перевірених брендів. Можна оформити швидке замовлення онлайн та отримати кваліфіковану консультацію за телефоном або в чаті. У каталозі наведені фотографії моделей з детальним описом і технічними характеристиками.

GORENJE MO23A4X

Мікрохвильова піч бюджетної категорії зі стильним дизайном і достатньою потужністю (максимум — 800 Вт). Камера має місткість 20 л, вона обладнана столиком діаметром 27 см. Незважаючи на невеликі габарити, ця мікрохвильовка підтримує широкий набір опцій, зокрема технологію очистки внутрішніх стінок AquaClean (обробка парою).

Для регулювання параметрів використовуються кнопки та фізичні перемикачі. Компактний агрегат дозволяє швидко та якісно розігрівати їжу, а також виконувати розморожування та запікання продуктів.

dgN97mICH0cteJ75oGx3Y8sFxAikyM0YkK2R4tN_ht0ofqQ_SUvGnCMpbc11-O5BLFsLRRhK9zOd96way-aP9A8pSf0ZTDDFrNXuNqSLTvPFteymBbGlcQuD7A9rPKV-jFzTC0L_Us6IfXCr4B5n6c0

SAMSUNG MS23A7118AW/UA

Головна перевага вбудованої моделі — продуктивний магнетрон. Камери ємністю 23 літри буде достатньо для невеликої сім’ї (3–4 людини). Агрегат рівномірно розподіляє потоки енергії всередині для якісної теплової обробки продуктів.

Управління здійснюється за допомогою чутливої сенсорної панелі, розташованої в передній частині конструкції. Внутрішні стінки мають термостійке покриття з біокерамічної емалі. Реалізована можливість використовувати автоматичні програми приготування. Також є функції регулювання потужності, батьківського контролю та усунення запахів.

Rr81PpSVDiavofbKdjFCsNvcGbHKKp6aGC4byBtXWhSIF5WlAZTJgZezW-N5TuUcZbQaCoVUa8J-U1QZNH8E474Ru4QXaiqimpOX0Z2IbqvegrPEA5lrEn99qjoEeF2BXKJC_Y-9VDQod10PeWlGBR8

PANASONIC NN-DF383BZPE

Модель з оптимальним балансом ціни та функціональності. За граничної потужності 1000 Вт об’єм камери становить 23 літри. Наявність чотирьох попередньо налаштованих програм дозволяє комфортно готувати, підігрівати та розморожувати їжу.

Система управління інтуїтивно зрозуміла, до неї легко адаптуватися. Антибактеріальне покриття внутрішніх стінок запобігає утворенню цвілі та інших мікроорганізмів-шкідників. Магнетрон працює надійно та ефективно.

IccdQyV6-J-KV7Ouu8AkaN_orRRxp_BuilMNrZHe-jW2ZpUQCjlpStzQX_7xSfQZajxYzZ4JefIQJFlU1bXuis1wfCNDD-eK-GYSmDfGyL1zfBL7e-oztSl-ZcyXPBcjZO5GrNugtSOANwx7Wo7hKNE