Чому не хочеться інтиму?

Сексуальна близькість займає важливе місце в житті чоловіка та жінки. Іноді можуть виникнути різні проблеми, через які не хочеться інтиму. З ними варто ознайомитися детальніше та спробувати знайти способи вирішення.

Для деяких пар це можуть бути рольові ігри. Для цього в секс-шопі No Taboo можна замовити секс наручники та сексуальні костюми, представлені в широкому асортименті. Кожному клієнту гарантується якість, оригінальність, конфіденційність покупок та швидка доставка по Україні.

Чому не хочеться інтиму?

До зниження лібідо можуть призвести різні чинники, а саме:

  • стрес та втома;
  • сексуальні захворювання;
  • вагітність;
  • одноманітний секс;
  • насильство: сексуальне, моральне, фізичне;
  • приймання ліків (антидепресанти, гормональні контрацептиви, нейролептики та ін.);
  • хронічні захворювання тощо.

Банальна причина відсутності сексуального бажання і в жінок, і в чоловіків - постійні стреси та втома. У цьому разі допоможе відпочинок - повноцінний сон, відпустка на роботі тощо.

У жінок відсутність бажання займатися інтимом може бути пов'язана з жіночими захворюваннями. Вони викликають больові відчуття, дискомфорт під час статевої близькості, печіння та свербіж у піхві та інші неприємні симптоми.

У цьому разі потрібна консультація лікаря-гінеколога та індивідуальний курс лікування. У період вагітності через гормональне порушення в жіночому організмі знижується лібідо до партнера, і це нормальне явище.

Тут потрібно терпіння партнера та час, взаєморозуміння та підтримка. Одноманітний секс у парі також може стати причиною небажання. Для вирішення цієї проблеми можна спробувати секс-іграшки та різноманітні змазки.

За посиланням https://aaaa.in.ua/preparaty-zdorovie-gigiena/smazki-lyubrikanty/analnye-smazki/ можна замовити змазки та лубриканти для сексу: вагінального, анального, орального. До речі, до анального сексу потрібно підготуватися — і морально, і фізично.

Тут важливе бажання обох партнерів, інакше травм та неприємних відчуттів не уникнути. Краще зробити очищувальну клізму для кишечника, а розслабитися допоможе еротичний масаж, гаряча ванна, секс-іграшки.

Депресія та внутрішній дискомфорт негативно впливають не тільки на повсякденне життя, а й на інтимне. У цьому випадку без кваліфікованої допомоги психотерапевта не обійтися. Він допоможе визначити причину незадоволеності та усунути її.

Жінка після будь-якого виду насильства може не хотіти інтиму, і це цілком природно. Тут важлива психологічна допомога та підтримка партнера. Пригнічувати сексуальне бажання може і прийом певних лікарських препаратів.

Необхідно проконсультуватися з лікарем та підшукати альтернативу. Хронічні захворювання (рак, діабет, проблеми з серцем, нестабільний артеріальний тиск тощо) впливають не тільки на загальний стан здоров'я, а й лібідо.

У будь-якому разі проблему сексуального характеру можна вирішити, це може бути відверта розмова з партнером або професійна допомога фахівця.