Прості платіжні операції та швидкі перекази у 29+ валютах світу з сервісами ZEN

Фінтех-проєкт ZEN.COM відкрив широкі можливості для громадян України. Платіжний застосунок стане вашим надійним фінансовим помічником та допоможе підтримувати лад в особистому бюджеті. Достатньо встановити програму на смартфон та пройти реєстрацію, щоб отримати доступ до таких сервісів, як:

  • грошові перекази до будь-якої точки світу з мінімальною комісією;
  • обмін валюти за вигідним курсом;
  • безпечний шопінг у всьому світі.

Унікальність ZEN.COM полягає в тому, що проєкт одночасно підтримує 29+ валют. Один мультивалютний рахунок — десятки операцій. Застосунок ZEN об'єднав 250 000 користувачів із різних куточків Європі. В Україні інноваційний фінтех-проєкт отримав підтримку лідерів фінансового ринку — PrivatBank, Mastercard® та Visa.

Що таке ZEN

Це мобільний застосунок, який легко встановити на смартфон. Відразу після реєстрації на ваше ім'я відкривається мультивалютний рахунок та картка Mastercard®, і ви можете:

  • надіслати та отримати переказ по Україні або з-за кордону;
  • обміняти валюту — програма працює з євро, доларами США, фунтами стерлінгів, злотими та ще 25 валютами світу;
  • поповнити будь-яку картку Mastercard в Україні чи за кордоном;
  • безпечно оплатити товар або послугу в іноземному інтернет-магазині.

Усі операції — без прихованих комісій та жорстких обмежень. Це зручно, якщо контрагенти є мешканцями інших країн. Із ZEN вдасться уникнути обмежень НБУ. Нагадаємо, що з 5.10.2022 року для приватних осіб заборонено перекази з гривневих карток на картки іноземних банків. А перекази з валютних карток обмежені щомісячним лімітом у 100 тис. грн (в еквіваленті).

Дебетова платіжна картка ZEN Mastercard

Для оплати послуг і товарів онлайн ZEN підключає до рахунку віртуальну картку, яка працює з популярними гаманцями: Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay та Xiaomi Pay. Якщо ви звикли здійснювати платежі в традиційний спосіб, сервіс дає змогу замовити фізичну пластикову картку. Карти ZEN Mastercard® — це подвійна вигода, адже крім зручних і простих переказів ви можете знімати гроші в банкоматі без комісії (не перевищуючи встановленого ліміту) або з невеликою комісією в межах тарифного плану (у разі зняття суми, більшої за ліміт).

Поповнення ZEN-рахунку

Поповнити мультивалютний рахунок можна в будь-якій доступній валюті з мінімальною комісією такими способами:

  • з валютних карток Mastercard® та VISA;
  • через Apple Pay та Google Pay;
  • готівкою через Paysafecash і термінали Planet Cash;
  • банківським переказом.

Чому клієнти вибирають ZEN

Встановити застосунок ZEN та розпочати роботу дуже легко. З цим платіжним інструментом онлайн-шопінг стає максимально безпечним, конвертація валют — вигідною та швидкою, а грошові перекази — простими. Достатньо мати під рукою телефон і вихід до мережі, щоб у межах однієї програми здійснювати з десяток популярних грошових операцій. Більше інформації — на сайті zen.com.