Як вибрати 4G-модем

4G-стандарт зв’язку наразі є найбільш популярним серед усіх, що існують. Тому знайти бездротовий модем, що підтримує 4G, — не проблема. Важливо лише правильно розставити пріоритети та зупинитися на тому пристрої, що повністю відповідає вашим запитам. Як правильно вибрати 4G модеми та мати змогу отримати всі переваги від використання?

Як вибирати передавач: найголовніші характеристики

4G-модем — невеличкий пристрій, що має розмір трохи більше, ніж звичайна флешка. Його вмикають за допомогою USB-роз’єму. Це дозволяє використовувати мобільний інтернет на ноутбуках та стаціонарних комп’ютерах, де б ви не знаходились. Вибираючи 4G-передавач, важливо зважати на його характеристики:

  • швидкість інтернет-з’єднання;
  • наявність Wi-Fi;
  • можливість встановлення зовнішньої антени для покращення сигналу;
  • функціональність.

Перед покупкою варто обов’язково впевнитися, що модем може працювати з наявними в Україні операторами мобільного зв’язку, зокрема Київстар та Водафон. Придбати такий бездротовий прилад буде просто в інтернет-магазині GOODOK. Тут представлені вироби від відомих світових брендів. Ціни різні, як і характеристики. Можливо одразу налаштувати передавач відповідно до вибраного оператора й тарифного плану.

Переваги 4G-модемів

4G-передавач потрібен кожному, хто хоче використовувати мобільний інтернет, адже має купу вагомих переваг:

  • компактні габарити — модем можна всюди брати із собою, його легко носити в невеличкій сумочці або навіть кишені;
  • стабільний сигнал — вибираючи якісний пристрій і перевіреного оператора мобільного зв’язку, ви гарантуєте собі безперервний сигнал, навіть у дорозі;
  • високу швидкість роботи — 4G працює дійсно швидко — ви зможете вільно спілкуватися в месенджерах і виходити на відеозв’язок;
  • легкість підключення — достатньо просто ввімкнути модем за допомогою USB.

Окремої уваги заслуговують Wi-Fi-модеми. Завдяки потужному передавачу вони надають можливість одночасно підключати декілька пристроїв, тобто переваги будуть ще суттєвішими. Виходьте на новий рівень користування мобільним інтернетом — купуйте 4G-модем.