Як записатися до лікаря онлайн через Medcard24

Своєчасна консультація лікаря допомагає швидко відновити працездатність та позбутися страхів. На порталі Medcard24 успішно працює безплатний онлайн запис до лікаря та на діагностику у різних містах України.

До яких фахівців записуються пацієнти через Medcard24

Система універсальна, містить інформацію про сотні клінік, діагностичних центрів, медичних кабінетів приватної практики, стоматологій, кабінетів масажу та реабілітації.

Безплатно, в режимі 24/7 доступна система онлайн-пошуку медичної допомоги:

  • послуги — рентгенівська комп’ютерна томографія, алергологічні дослідження, вакцинація, введення внутрішньоматкової спіралі, біопсія та інші медичні послуги;
  • спеціальності — від сімейного лікаря та стоматолога до вузьких спеціалістів — онкологи, дерматологи, кардіологи, психологи.

Пошуковий функціонал Medcard24 доповнений пошуком медичної допомоги за адресою, наближеності до станцій метро у великих містах, онлайн-карті. Система пошуку та онлайн-запису працює на офіційному сайті, у мобільних додатках для гаджетів на платформах iOS та Android.

Пацієнти відкривають на Medcard24 персональний кабінет

Авторизація користувача проходить через номер телефону та пароль. Дані медичної картки Medcard24 розміщені на серверах з підвищеним рівнем захисту, які недоступні третім особам.

У Персональному кабінеті зібрано всю важливу інформацію про пацієнта:

  • електронна медична карта із групою крові, хронічними захворюваннями, призначеннями лікарів;
  • відомості про пільги та страховки;
  • персональні дані пацієнта, дані про сімейного лікаря та декларацію;
  • графік записів до лікарів, результати оглядів, рецепти та напрямки.

Інформацію про результати аналізів, рецепти, призначення легко роздрукувати. За бажанням дорослий пацієнт може під своїм паролем відкрити додаткові медичні картки дітей та осіб, які перебувають під опікою, здійснювати запис до лікарів від їх імені.

Інтуїтивно зрозуміла система онлайн-запису

Пацієнти можуть переглядати інформацію про клініки та лікарів, порівнювати дані, вибирати найближчі до будинку або місця тимчасового перебування медичні центри, фахівців вищої кваліфікації. Онлайн доступний графік прийому на найближчі два тижні. Записатись чи скасувати запис дуже легко – все робиться в один клік.