Чим iPhone 14 Plus здивував українців

Згідно зі статистикою, за останні два місяці у великих містах України, зокрема, у Івано-Франківську, Києві, Дніпрі та Львові різко зросла популярність 14 Plus айфон, чим значно здивувала експертну спільноту. У чому ж річ? Відповідь — далі у статті.

Технічні характеристики

У спарингу між флагманом і молодшими моделями, перевага на стороні iPhone 14 Plus. Смартфон демонструє чудові тестові результати, має великий дисплей та стильний вигляд. Детальні характеристики пристрою такі: 

Екран 

Впроваджено великий дисплей на 6,7 дюйма з високою роздільною здатністю 2532х1170 пікселів і Super Retina XDR матрицею. Є технологія захисного скла Ceramic Shield, щоб знизити шанс пошкоджень і подряпин.

Корпус 

З металу та скла, завдяки чому смартфон виглядає преміально. Вага становить 203 г, що дуже мало для пристрою такого рівня. Є технологія захисту від вологи та пилу за стандартом IP68 і розпізнавання обличчя.

Акумулятор

Завдяки вбудованій батареї, смартфон витримує повноцінний робочий день використання з іграми, обробкою та роботою з відео. Є швидка і бездротова зарядки, потужність близько 15 Вт.

Процесор

Дивовижний A15 Bionic на 6 ядер на повну силу розкривається за рахунок вбудованих 6 Гб оперативної пам'яті.

Камери

Встановлена система камер на 12+12 Мп і фронтальна на 12 Мп.

Швидкий огляд інших моделей

iPhone 14 Pro Max. Сучасний флагман має великий екран на 6,7 дюйма з роздільною здатністю 2796 на 1290 пікселів. Усередині відмінна матриця Super Retina XDR на 120 Гц частоти оновлення кадрів. Завдяки цьому картинки, ігри та управління виглядають максимально плавно. Є два слоти під SIM та підтримка e-SIM нового покоління. 

Працює пристрій на iOS 16, а всередині знаходиться A16 Binonic на 6 ядер з високою продуктивністю. 

Система камер має 48+12+12+12 Мп, включно з ширококутним об'єктивом. Відео знімати можна в 4К UHD, зі спалахом і стабілізацією.

iPhone 14. Особливість смартфона в чудовому балансі між характеристиками та ціною. Встановлено процесор A15 Bionic на 6 ядер і має класичний дисплей на 6,1 дюйма з роздільною здатністю 2532 х 1170. Підтримується висока контрастність за рахунок високоякісної матриці Super Retina XDR. 

За посиланням https://yabloki.ua/iphone/iphone-14/ Айфон 14 представлений у різних відтінках і комплектаціях. Краще вибирати від 256 Гб, щоб не використовувати додаткове сховище.

Як захистити новий айфон

Можна додатково взяти чохол, щоб за невеликі гроші захистити дисплей від пошкоджень, а корпус від відколів. Є кілька матеріалів на вибір:

  • пластик. Виглядають мінімалістично, стильно. Добре підходять для щоденного використання;
  • силікон. Яскраві, красиві та бюджетні. Можна підібрати принт під свій настрій;
  • шкіра. Статусні чохли високої якості. Такі не змінюють свій зовнішній вигляд навіть через рік активного використання;
  • полікарбонат. Виробником встановлені ребра, які захищають смартфон від падінь. Весь удар припаде не на корпус.

Ще одне необхідне придбання – повербанк. Краще на 10000 мА*год, щоб вистачило принаймні на два заряда. Тоді навіть у екстрених ситуаціях ви залишитеся на зв'язку.