Ігровий автомат 7 Fruits

Ігровий автомат 7 Fruits від віртуального казино - підходящий варіант геймерам будь-якого рівня досвіду. Правила тут прості максимально, у швидкому освоєнні слота допомагає наявність демо-версії: зробити це можна за лічені хвилини. Крім того, завжди можна ознайомитися з рекомендаціями експертів, дізнатися про найкращі ігрові стратегії й тактики.

Розважатися на такому гейм-апараті з відсотком віддачі, що становить 95 відсотків, можна безкоштовно. Слот-класика пропонується учасникам у ліцензійних онлайн-клубах - з інтригуючими бонус-іграми, вражаючими виплатами.   

Це безкоштовна розвага без реєстрації, sms, на офіційному ресурсі розробника.

Слот являє собою п'яти барабанний ігровий апарат із 20 лініями.

7 Fruits: особливості слота

Такий апарат простий і водночас досить цікавий. Тут присутні незвичайні фішки, які зацікавлять будь-якого гравця. 

Ігровий автомат 7 Fruits вирізняється яскравим дизайном, радує звукове оформлення. Нудьгувати не доведеться. До гри можна приступати без:

  • скачування;
  • реєстрації. 

Після тестування апарату в демо-режимі доступний перехід до азартної розваги на реальні фінанси.  

У "фруктові" гейм-автомати користувачі грають по всьому світу, тому розробники перекладають слот великою кількістю мов. Геймери отримують можливість насолоджуватися улюбленою грою в різних куточках планети.   

Слот 7 Fruits: про ризик-гру 

Автомат дає змогу азартно грати та вигравати. Примноження виграшу доступне в карткових дублях, де правила гранично прості. У слот 7 Fruitsо відгадують старшу карту, а також - масть або кольоровість. Усі значення, які правильно вгадані, збільшують отриманий в основний виграш у кілька разів: може йтися про подвоєння або множення на 4. Головне - удача гравця. 

Бонуси в 7 Fruits

Бонуси, призові нагородження геймер отримує безпосередньо під час головної гри в Seven Fruits. Є "вишневий" символ scatter, що приносить виграш у слот 7 Fruits незалежно від того, на яких випав барабанах, чи склався "вишневий" ланцюжок плюс лінія виграшу. 

Присутній тут і спеціальний символ: коли на барабані випаде "Зірка", вона, своєю чергою, заповнює його символами для складання супер вдалого комбо. А це дає змогу суттєво збільшити виграш.

Ігровий автомат 7 Fruits і jackpot "Колесо фортуни"

Слот доповнено джекпотом. З кожним кліком СТАРТ, після кожної ставки геймер додає у власну "скарбничку" (спеціальний індикатор у верхній частині екрана) певну кількість jp-балів. У момент повного заповнення "скарбнички" ігровий автомат 7 Fruits пропонує перехід до jackpot-розіграшу, що проходить у 2 етапи. 

Спочатку геймер розкручує колесо: можливий виграш різних призів, однак, найцінніший - стрілка. Вона знаменує перехід до чергової сходинки - наступного колеса, при розкручуванні якого не виключається виграш головного джекпоту.

Секрети слота 7 Fruits

Що стосується бонус-гри. Певними виграшними комбо надаються спеціальні бали, вони допомагають в активації раунду з призами. Експерти рекомендують обов'язково запускати таку гру. Підвищити шанси на її запуск дає змогу ігровий процес за невисокими ставками. Однак, великі виплати передбачені лише в разі, коли ігровий автомат 7 Fruits запущено за ставкою, яка визначається як вища.

Якщо геймер прагне виграти в цьому слоті накопичувальний джекпот, слід грати виключно за ставкою максимум. Найбільша ставка - це сто кредитів на обертання, тому на депозиті учасника має бути 100 тисяч кредитів - не менше.

Про ставку, частотність виплат у слот 7 Fruits

Незважаючи на те, що відсоток за виплатами в 7 Fruits становить 94,38, випадання виграшних комбо - явище досить часте. Найпростіший метод отримати виграш у цьому slot - гра за невисокими ставками. Таким чином, учасник може підвищити розмір власного депозиту, як наслідок - проводити за гейм-процесом більше часу.

Висновок

Отримати більше виграшів, задіюючи ігровий автомат 7 Fruits онлайн не складно. Завданням геймера є уважне вивчення ігрової тактики та стратегії. Також можна прислухатися до порад досвідчених тестерів, які розкривають головні секрети гейм-апарату. Це дасть змогу гравцеві зберегти і, можливо, збільшити банкрол. 

Найпривабливіший у 7 Fruits - наявний прогресивний jackpot. За ним ганяється більшість геймерів.

Якщо запускається бонус-гра, після того, як депозит учасника поповнюється великою сумою, за максимальними ставками барабани крутити не рекомендовано. 

І головна порада: оптимальний варіант для кожного учасника гейм-процесу в 7 Fruits - передувати гру на реальні фінанси безкоштовним тестуванням у демонстраційному режимі.