Новий бюстгальтер, квіти та подорож: що подарувати собі?

Хто сказав, що подарунки на іменини чи інші свята мають бути виключно від когось? Адже ніхто не знає краще, що вам потрібно і що дійсно підніме вам настрій в цей день – ВАШ день. Так що ж собі, коханій, такого подарувати, щоб і емоцію відповідну відчути, і практичний зиск отримати?

Мереживний бюстгальтер з трусиками

Незалежно від поточного стану ваших відносин з чоловіками мереживна білизна – це те, що купується в першу чергу для себе і тільки потім – для партнера. Якісні та гарні бюстгальтери в комплекті зі зручними мереживними трусиками додають внутрішньої впевненості в собі, адже ви знаєте, наскільки крута та приваблива білизна одягнена зараз на вас.

Обираючи набір с позиції подарунка собі, віддайте перевагу спокусливим моделям, що будуть відрізнятися від традиційної білизни, яку ви зазвичай щодня носите. Це може бути комплект з мереживом, напівпрозоре боді з довгими або короткими рукавами, вишуканий пеньюар класичного фасону або легкий шовковистий халатик.

Потіште себе квітами

Мова необов’язково про букет зрізаних суцвіть, які можна оформити через доставку квітів у Києві кур’єром. Якщо ви полюбляєте живі рослини на балконі, підвіконні або у власному саду, чим не привід купити собі новий вид улюблених витких троянд, широколистих гортензій або складових для квіткової композиції в балконних горщиках?

Окремо служби доставки квітів та квіткові магазини пропонують вже готові композиції, що зазвичай купуються в якості презенту на свято. До таких належать:

  • флораріуми у склі з живими сукулентами (кактуси, очитки та інші повільно ростучі рослини);

  • формовані композиції в стилі бонсай з фікуса, ялівця, аденіуму та інших рослин;

  • готові набори вуличних рослин для формування мікс-бордеру, клумби чи альпійської гірки.

Якщо ж хочеться емоційного ефекту саме від квітів в обгортці, обирайте букети троянд, еустом чи збірні композиції в ніжній обгортці та насолоджуйтесь процесом дарування їх найкращій людині у світі – самій собі.

Нові враження та саморозвиток як подарунок

Можливо, ви завжди хотіли побувати в Занзібарі або навчитись готувати суші? Чи вас вабить гра в спортивну мафію або великий теніс, проте ніяк не дійдуть руки записатися на майстер-клас? Чим не варіант купити собі сертифікат або туристичний ваучер і здійснити давнє бажання чи мрію, адже через подарунок можна нарешті спробувати ті речі, які в буденній рутині просто не на часі.

Оберіть екзотичну країну, сплануйте відпустку наодинці або підключіть родину чи друзів. За відсутності бюджету переплануйте презент з масштабної подорожі в виїзд на вихідні на природу або в заміський комплекс біля водойми.

Подарунок зі сфери хобі

Ніхто краще за вас не знає ваших вподобань. Подаруйте собі те, що вас дійсно цікавить: колекційне видання манги, набір для в’язання, картину за номерами чи будь-що інше, що принесе вам задоволення у позаробочий вільний час.

Не бійтесь експериментувати та пробувати нові захоплення. Можливо, ви є природженим скульптором або крутим кондитером? Подаруйте собі майстер-клас і, можливо, це стане початком нового захоплення, а потім – і джерела прибутку.