Вибираємо офісні кавомашини — робимо правильний вибір

Виберіть правильний вибір, і людям сподобається приходити раніше, хоча б щоб отримати спокій і тишу, насолоджуючись чашкою кави, перш ніж почнеться хаос дня.

Правильна еспресо-машина для використання в офісі може збільшити або порушити загальну продуктивність персоналу.

Виберіть правильний вибір, і людям сподобається приходити раніше, хоча б щоб отримати спокій і тишу, насолоджуючись чашкою кави, перш ніж почнеться хаос дня. Але якщо ви виберете неправильно, будьте готові до того, що це одна з тих офісних кавомашин, які використовуються лише тоді, коли більшість людей працюють понаднормово.

office_franke.jpeg

Враховуючи важливість вибору правильної кавомашини для офісу, ми взяли на себе сміливість допомогти вам прийняти правильне рішення.

Нижче наведено різні фактори, які слід враховувати, шукаючи кавомашину для використання в офісі.

1. Скільки кавоманів в офісі?

Не всі вважають, що кавоварка для офісу є обов’язковою. І хоча завжди приємно мати більше, ніж менше, занадто багато хорошого завжди погано – кава не є винятком. Отже, якщо ви платите більше, ніж вам потрібно, ви фактично викидаєте гроші на вітер.

Щоб задовольнити потреби всіх любителів кави, потрібно підібрати для свого офісу каву саме відповідного розміру.

Щоб бути в безпеці, вибирайте трошки більше за потребами, але не надто потужну. Причина цього полягає в тому, що ви ніколи не дізнаєтеся, скільки людей у вашому офісі перетворяться на повноцінних любителів кави, якщо вони зможуть отримати кав’ярню в будь-який час, коли захочуть.

2. Яку каву люблять люди в офісі?

Люди просто не п'ють каву. Любителі кави мають переваги. Комусь підходить розчинний напій (це рідкісний вид), а інші вважають за краще варити його безпосередньо зі свіжих кавових зерен.

Обов’язково поцікавтеся, який сорт кави надає перевагу більшість людей в офісі, щоб ви могли вибрати потрібний тип офісних кавомашин, або, що ще краще, спробуйте каву у потенційних постачальників послуг.

3. Чи можете ви дозволити собі регулярне чищення кавоварки?

Чистка кавомашин – важка робота. Ви просто не можете попросити будь-якого працівника зробити це й очікувати від них такої ж продуктивності, якби у них не було цього додаткового завдання.

Саме з цієї причини ви можете розглянути самоочисні машини для використання в офісі.

Звичайно, це також залежить від вашої домовленості. Ви можете отримати кавову машину для використання в офісі від постачальника, який може надати безкоштовне періодичне обслуговування разом.

4. Автоматичний проти ручного

Мати автоматичну кавомашину для офісу зручно, поки ви не зрозумієте, що у вас різні вподобання щодо того, яку каву вони хочуть і яку каву вони хочуть. Це робить вибір правильної машини рішенням, яке потребує більшої уваги.

Автоматика чудово підходить для зручності. Вони надзвичайно прості у використанні та мають широкий вибір доступних опцій. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати на сенсорному екрані, і вуаля, ви отримаєте свою каву тут же. Однак ручні машини теж не без переваг. Хоча вони трохи громіздкіші у використанні, вони пропонують більш справжній досвід кави на роботі.

Оскільки існує низка факторів, вам варто витратити час, щоб переглянути кілька офісних кавомашин, щоб зробити правильний вибір.

Щоб отримати допомогу у виборі машини, яка відповідає потребам вашого офісу, обов’язково зв’яжіться з Optima Klassic.