Прозорий обмін валют за кордоном можливий: ZEN.COM та його переваги

Із застосунком ZEN.COM обмін валюти в будь-якій точці світу дуже простий. Далі розповімо, чому вигідно користуватися сервісом та як саме він працює.

Вигоди користування ZEN.COM

Якщо використовувати для обміну валюти сервіс ZEN.COM, ви отримуєте:

  • найвигідніший курс, який можна знайти на ринку;
  • зняття готівки без комісії в деяких тарифах.

Щоб обмінювати кошти в застосунку, потрібна тільки віртуальна картка. Вона додається до гаманців Garmin Pay, Xiaomi Pay, Google Pay та Apple Pay. Для офлайн-розрахунків та зняття готівкових коштів знадобиться традиційна пластикова картка. Вона буде аналогом віртуальної, тому перемикатися між різними рахунками не потрібно.

У подорожах потрібно постійно обмінювати гроші. З віртуальною карткою ZEN.COM вам доступні 29+ валют у межах єдиного рахунку. Якщо у списку не буде потрібної валюти, гроші конвертуватимуться в євро автоматично (за міжбанківським курсом).

Валютні операції не займають багато часу: миттєві перекази та обмін розширюють фінансові можливості користувача та просто економлять час.

Андрій, клієнт сервісу ZEN.COM:

«Зараз працюю у сфері IT та часто буваю в закордонних поїздках. Через це з валютою теж маю справу. Щоб не гаяти час, міняю гроші у смартфоні. В банках курс не найвигідніший, а комісії іноді дуже завищені (до 200 євро на місяць можу віддавати тільки на них). Через це вирішив спробувати ZEN.COM. Сервіс зручний та пропонує нормальні умови обміну — так працювати набагато вигідніше».

Ольга Акопян, керівниця департаменту розвитку ZEN.COM в Україні:

«Фінансові установи часто вибудовують саме таку систему отримання прибутку — за допомогою завищення курсу та стягнення комісій за кожну операцію. В ZEN.COM ці показники вигідніші для користувача, адже курс нижче, а комісія менше (0,5% в межах тарифу Free, 0,2% — Gold, 0% — Platinum). Платні тарифи дозволяють нам розвиватися та підвищувати якість послуг».

Конвертація валют у ZEN.COM

Перш ніж конвертувати валюту, завантажте мобільний застосунок та зареєструйте персональний рахунок. Він мультивалютний (операції з 29+ валютами). Обмінюйте євро, долари, злоті за допомогою єдиної картки за найнижчим курсом. Із ZEN.COM можете не хвилюватися через приховані платежі. До того ж обмінний курс завжди актуальний на момент конвертації (він доступний у мобільному застосунку).

Обмін валют у ZEN.COM: що врахувати перед вибором тарифу

Кожний тариф передбачає певний список можливостей у застосунку та має свою вартість. Щоб вибрати найкращий для себе, врахуйте:

  • скільки грошей потрібно знімати та в які строки;
  • скільки віртуальних та фізичних карток знадобиться.

В ZEN.COM є один безоплатний тариф та два платні (передбачають безкоштовний тестовий період — 1 тиждень). Завдяки цьому ви зможете оцінити сервіс та зрозуміти, чи підходить він саме вам.

Детальна інформація про обмін валюти та мобільний застосунок — на сайті zen.com