Як приймати туринабол?

Серед професійних спортсменів і спортсменів-початківців популярно використовувати туринабол балкан, який є андрогенним і анаболічним стероїдом. Він необхідний для тих, хто хоче набрати масу, збільшити навантаження вправ (оскільки речовина дає відчуття легкості), підняти показник витривалості та відновлення організму.

Підготовка до прийому

Для того, щоб дізнатися більш детально, де купити туринабол і який він матиме вплив, необхідно провести консультацію з лікарем і пройти спеціальне клінічне дослідження. Це необхідно для виявлення протипоказань, можливих патологій і розуміння індивідуальної реакції організму на препарат.

Застосування призначають як сольне, так і в комплексі з іншими речовинами. Під час застосування туринаболу потрібно дотримуватися режиму правильного харчування, здорового сну і відмовитися від алкоголю. Застосовувати його потрібно вранці до сніданку, таблетки запивати простою водою великими ковтками.

Сольні варіанти

Новачкам підходить п'ятитижневий курс у таблетованій формі.  Схема прийому (тиждень — кількість по 50 мг): 1 тиждень — 2 таблетки, 2 — 3, 3 — 4, 4 — 3, 5 — 2, потім терапія. 

Більш досвідчені атлети часто п'ють підвищену дозу і довше вживають стероїд: 1 тиждень — 2 таблетки, 2 — 3, 3 — 4, 4 — 5, 5 — 5, 6 — 4, 7 — 3, 8 — 2. Після обов'язкове проходження терапії.

Варіанти комбінованих курсів

Оптимальна добова доза становить 40-50 мг туринаболу, проте професійні атлети часто її підвищують до 100-140 мг. Робити це можна тільки після консультації з лікарем.

Для м'язового зростання без води використовують зв'язку туринаболу з пропіонатом і нандролоном фенілпропіонатом.  Новачкам підходить комбінований курс з використанням пропіонату. За необхідності просушування успішна комбінація з ацетатом тренболону і віністролом. Щоб отримати суху масу, потрібно використовувати болденон. Поява якісної м'язової маси можлива при поєднанні зі станозололом, сустаноном або тестостероном (підходить також його пропіонат).

Дозування до кожного варіанту правильніше й ефективніше за все підбирати індивідуально.

Післякурсова терапія

Після будь-якого курсу необхідно пройти тритижневу терапію з Кломідом, Провіроном або будь-яким іншим подібним препаратом. Пити його по одній таблетці на добу. Залежно від обставин можуть призначити прийом гепатопротекторів і жовчогінних засобів.