iPhone XS — як отримати модель за найбільш вигідною ціною?

Дуже часто перепоною для придбання сучасної техніки стає досить висока ціна. Особливо ця проблема актуальна для техніки бренду Apple, яка відома не тільки топовою якістю, але і відповідним прайсом. Щоб все ж таки стати власником однієї з бажаних моделей iPhone, варто придивитися до уживаних варіантів. Що стосується iPhone XS, купити його можна за посиланням https://stylus.ua/smartfonyucenka/seriya:iphone-xs/ — в магазині Stylus.ua, що пропонує вітринні зразки зі значною знижкою.

Поради щодо вибору уживаної моделі

Перед придбанням варто перевірити декілька моментів:

  • наявність серійного номеру в офіційній базі Apple;
  • дефекти корпусу, подряпини на склі, потертості і т.п.;
  • можливість увійти до сервісу iCloud та існуючу прив’язку до нього;
  • працездатність опції «знайти айфон» та можливість її вимкнути.

Щоб не хвилюватися щодо стану айфону та отримати хоча б часткову гарантію, варто надати перевагу покупці саме вітринного зразка. У цьому випадку, репутація магазина може гарантувати, що модель буде абсолютно працездатною та зможе ще довго виконувати свої функції.

Чому варто купувати техніку тільки у перевірених магазинах

Щоб вітринний зразок не мав прихованих недоліків, які виявляться лише через деякий час, краще здійснювати покупку тільки у магазинах з високим рівнем репутації. В цей перелік в Україні входить Stylus.ua, що пропонує не тільки вигідні умови, але й надійність уживаних айфонів. Ці моделі слугували в якості вітринних телефонів у США і були надіслані в Україну після ретельного огляду та ремонту (якщо він знадобився). Вони мають на 100% оригінальну збірку та брендові комплектуючі. Магазин Stylus.ua пропонує гарантію 3 місяці + 2 роки та прозорі умови повернення техніки.

Як доглядати за вживаною технікою

Щоб захистити корпус від ударів, варто одразу одягнути захисний чохол. Якщо на корпусі айфону б/в є подряпини, чохол приховає їх та надасть йому вигляд новенького. Скоріше за все, запас акумулятору буде трохи менший за 100%, тому ним потрібно користуватися, виконуючи певні правила: не розряджати батарею повністю, використовувати оригінальну зарядку та за можливості тримати заряд між 60 та 40%.

За умови правильного догляду Айфон XS буде ще довго виконувати свої функції та стане надійним помічником для щоденних завдань!