Ігрова новинка Amazing Link Zeus Epic 4 від SpinPlay Games

Про могутність Зевса серед усіх грецьких богів знає кожен. Це одна з причин, чому більшість відомих провайдерів ігор використовують його образ як ключову фігуру у своїх розробках на давньогрецьку тему. Amazing Link Zeus Epic 4 є оновленою версією популярного відеослота Amazing Link Zeus від SpinPlay Games. Проте у новому слоті зроблено значне вдосконалення: тепер в ньому присутні 4 незалежних барабани, у той час, як в оригінальній версії була лише 1 гральна сітка. Попри ці зміни, гра зберігає популярні функції, такі як Amazing Link™, вибір та клік з можливістю виграшу джекпотів і безкоштовних спінів.

Загальні відомості

Розглядаючи гру, важко помітити візуальні відмінності від оригіналу. Тут знову представлена графіка у стилі коміксів, а гральні полотна розташовані на тлі білих хмар з виступаючими стовпцями, створюючи відчуття духовного світу, яке можна спостерігати в ель слотс або іншому популярному онлайн-казино.

Що стосується звукового оформлення, воно включає приємну інструментальну музику та відповідні звукові ефекти, які доповнюють анімацію на барабанах гри.

На барабанах онлайн-слоту з'являються 10 стандартних і 4 особливі символи. Вони випадають випадковим чином після успішного спіна, що може активувати виграші та особливі функції. За зібрані комбінації з:

  • за три, чотири або п'ять 9, 10 і J — виплата від 0,02x до 0,2x ставки;
  • за Q, K і A покера — від 0,04x до 4x ставки;
  • за вази і арфи — від 0,06x до 0,6x ставки;
  • за птаха і пегаса —  до 0,8x і 1x ставки.

Завдяки блискучому Zeus Wild гравець може отримати від 0,3x до 2x ставки за 3+ таких символів. Крім того, Wild можуть заміщувати інші символи, щоб створювати виграшні комбінації. Хоча бонусна іконка Temple і символ Amazing не гарантують виграшів, вони можуть активувати індивідуальні бонуси під час стандартного раунду гри.

Ігрові особливості

Слот містить такі функції, як додаткові спіни, спеціальні джекпойти та багато іншого.

Безкоштовні спіни — для запуску раунду з 10 безкоштовних обертів необхідно зібрати 3+ зображення Temple. Вони можуть з'явитися на всіх чотирьох полотнах. Під час кожного оберту випадковий стовпчик стає Amazing Wild Reel, що містить лише символи Wild Amazing, які замінюють інші символи.

Бонус Amazing Link — гра містить барабани, і коли одночасно з'являються 6+ символів Amazing на них, активується бонусна функція. Інші три барабани стають заблокованими, і гравець отримує 3 безкоштовних спіна. Коли на барабанах з'являються символи Amazing, вони залишаються "липкими", тобто залишаються на своїх місцях на всіх барабанах і не зникають до завершення функції. Кожен додатковий символ Amazing, що з'являється під час цієї функції, додає ще 3 безкоштовних спіна. Кожен символ Amazing містить в собі грошовий приз, який буде виплачений в кінці функції, або коли закінчуються бонусні спіни, або коли всі позиції на всіх розблокованих барабанах заповнюються символами Amazing. У випадку останнього можна виграти MegaJackpot розміром у 5,000 разів ставки.

Джекпоти Pick & Click — функція під час базової гри активується випадковим чином. Для того, щоб виграти відповідний джекпот, необхідно зібрати 3 зображення Major (200x), Minor (20x) і Mini (5x). Якщо один із символів джекпоту має множник 2x, 3x або 5x, відповідний приз помножується на вказане значення.