Стаємо збирачами смачних цукерок з Candy Blitz від Pragmatic Play

31 серпня 2023 року Прагматік Плей випустила незвичайний автомат з каскадною механікою, де основним завданням є збір льодяників з різними смаками. Тут втілено гармонійний дизайн та прийнятний потенціал виграшу в х10 000 до ставки. А, самі вкладення не перевищують 0.20 - 100 кредитів на раунд.

Що стосується математики, консоль використовує високу дисперсію із середньою віддачею 96.08%. Також, тут не видно ігрових смуг, але є сітка з 6 котушок та 5 рядів. І щоб отримати приз, достатньо лише зібрати від 8 і більше однакових значень солодких цукерок. Спробувати це безкоштовно допоможе vip casino вхід, де можна зустріти інші схожі розробки.

Основна тема, символи та профіти

За допомогою каскадів призові комбо швидко видаляються з екрана з наступною заміною на нові іконки. При цьому, кожен пропуск легко заповнюється значеннями, що падають зверху. Всього, автомат пропонує 10 ігрових символів:

  • Блакитний льодяник овальної форми, х0.25 - х0.75 за 8-12 значень;
  • Салатовий квадрат сплачує від х0.25 до х1;
  • Бордовий п'ятикутник приносить до х1.5 за 12 знаків;
  • Рожева цукерка з білими смужками віддає х0.4 – х2.5;
  • Блакитний квадрат додає х0.5 – х3;
  • Зелений шестигранник забезпечує до х4 за 12 символів;
  • Бордова зірка оплачується у розмірі х0.75 – х5 до ставки;
  • Жовтий трикутник дає максимум х10, а Червоне серце – х50. А, символом Розкиду вважається "Цукеркова зірка".

Хоча Candy Blitz не пропонує Дику іконку для заміни символів, є чимало інших корисних опцій. Це: додаткові множники, можливість активації фріспінів, а також купівля бонусних спінів. На окрему увагу заслуговує спеціальний барабан, на якому можуть випасти 5 випадкових мультиплікаторів номіналом від х1 до х500.

Pragmatic Play створила унікальну цукеркову країну з неймовірними можливостями. Її можна запускати на різних пристроях, включаючи планшети та смартфони. При цьому, збирати цукерки буде цікаво, як у тестовій, так і в платній версії.

Особливості додаткових опцій Цукеркового бліцкригу

Багато хто запитає: "Чому бліцкриг?", А тому, що Blitz у перекладі з німецької означає "блискавка". Так, що на думку спадає словосполучення “раптова атака”. Тим більше, що у Candy Blitz цьому сприяють бонуси.

Насамперед це барабан множника, який може видати до п'яти різних значень. Це: x1, x2, x3, x4, x5, x6, x8, x10, x12, x15, x20, x25, x50, x100, x250 або x500. Отриманий прибуток множитися на показник, що знаходиться в нижній частині котушки.

Далі, за старшинством, йде раунд із безкоштовними спінами, який активується 4-6 іконками Розкиду. Так, гравець опиняється у сітці, що грає у 10, 12 або 14 фріспінів. Мало того, на цьому рівні також діють множення ставки, які починаються з х2. При цьому, раунд можна продовжити, отримавши одне зі скаттер-комбо, на 5, 8 або 10 обертань. А, якщо очікування втомлює, можна просто купити доступ до фріспінів за х100 від ставки.