Обробка гелем та газом від комах. Що краще

Найбільше число скарг на неприємне сусідство з комахами поступає від мешканців багатоквартирних будинків і гуртожитків. Це пов'язано з порушенням санітарних норм у квартирах, на загальних кухнях і поблизу сміттєпроводів, а також відсутністю елементарної взаємоповаги сусідів і невчасністю боротьби з паразитами. Коли вивести тарганів, клопів або іншу живність простими підручними засобами не вдається, прибігають до допомоги професійних служб.

Різновиди дезінсекції

Боротьба з тарганами народними засобами, приманками та токсичними аерозолями рідко дозволяє добитися бажаного результату. Це є наслідком неповної обробки приміщення і використання інсектицидів низької якості або непідходящого виду.

Найбільш дієвими методами боротьби з паразитами є:

  • газоаерозольна дезінсекція;
  • обробка пастами-атрактантами (субстанціями з ароматом, що притягає і комах).

Для знищення прусаків, що вільно переміщаються по квартирі й мешкають у важкодоступних місцях, найчастіше фахівці застосовують газ. Застосування паст-атрактантів дозволяє попередити появу нових тарганів і допомагає позбавитися від комах, в місцях, де неможливо використати рідкі інсектициди або аерозолі.

Найкращий результат у боротьбі дає комплексна дезінсекція кімнат за допомогою рідких препаратів і засобів у вигляді гелів.

Переваги й недоліки способів боротьби з тарганами

При обробці будинків гелем істотним плюсом є відсутність попередньої підготовки квартири до знищення тарганів. Нанесення атрактантів для боротьби зі шкідниками не передбачає проведення прибирання і дозволяє робити роботи у присутності домашніх тварин, птахів і дітей.

Загибель прусаків відбуватиметься упродовж усього терміну дії препарату, і тому цей спосіб може використовуватися у квартирах, де знаходиться багато личинок.

Використання газу вимагає ретельної підготовки. Мікрочастинки, розпорошені в повітрі, осідатимуть на усі поверхні. Після процедури, проведеної фахівцями компаній з боротьби з комахами, знадобиться вологе прибирання усіх приміщень, миття стільниць і інших предметів, з якими стикатиметься людина і тварини.

Перед обробкою газом слід накрити громіздкі предмети й акваріуми, винести харчові продукти, зняти килими. При тому при розпиленні в приміщенні не можна знаходитися нікому, окрім фахівців фірм, що надають послуги дезінсекції.

Знищення тарганів за допомогою розпилення інсектицидів відбувається в перші години після процедури, що дозволяє використовувати метод в приміщеннях з великою кількістю статевозрілих особин і обробці декількох квартир по стояку.

Компанія «Ліквідатор» надає професійні послуги з боротьби з паразитами й комахами. Ми надаємо послуги з усієї території України та гарантуємо конфіденційність і повне знищення:

  • тарганів,
  • клопів,
  • павуків

і інших шкідників після першої процедури.

Для замовлення послуг в компанії «Ліквідатор» залишайте заявку на сайті або телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці.