Водний пилосос — запорука ідеальної чистоти басейну

Басейни будь-якого типу піддаються впливу довкілля. В них заносяться сміття, пил, комахи, листя та гілки дерев. Особливо інтенсивно забруднюються вуличні басейни, які стоять просто неба. Жоден сачок або щітка не можуть ефективно прибрати весь накопичений бруд. Ефективно очищає чашу лише пилосос для басейну https://aquapolis.ua/pylesosy.html. Саме цей пристрій видаляє наліт, пісок та інше сміття, яке накопичується на поверхні басейну.

У цій статті ми розповімо про види водяних пилососів та допоможемо з вибором відповідного пристрою.

VUDC6RKeAblE6B4X49FF0JeWyno02RL8wMUG4s_fva2YHoIm47Kq3s_BmVHv2zcPMjKAHnsI8JFsBjBjLib8D-qWXxeo1gwPbz7hvuh1jm154D8rKBJItRWfxSZiMEMHJO7vWeZPpszRRmCuSQcbQfE

Які бувають пилососи для басейну

Залежно від того, як відбувається прибирання басейну, пилососи поділяються на:

  • Ручні
  • Автоматичні

Ручним пристроєм людина управляє, тримаючи пилосос за телескопічну штангу. Щоб пилосос почав прибирання, достатньо натиснути кнопку на корпусі та опустити пристрій у воду. До переваг ручних моделей відносяться:

  • Мобільність – пилососи не залежать від мережі, а працюють від акумулятора.
  • Зручність використання завдяки легкій вазі.
  • Бюджетні ціни.

Наприклад, Kokido Telsa 50 – чудовий варіант для домашніх басейнів з будь-яким покриттям. Час роботи пристрою складає 40 хвилин без заряджання. За цей час пилосос встигає очистити 40 м² поверхні басейну. Завдяки головці зі щітками прибирання проходить швидко та ефективно.

Усередині корпусу розташований знімний кошик-фільтр для сміття. Прозорий корпус дозволяє контролювати ступінь забрудненості фільтра та вчасно його очищати. Щоб вийняти аксесуар, поверніть два фіксаційних замки на корпусі пилососа.

Пристрій обладнано зручною ручкою, яку у разі необхідності можна відкріпити та прикріпити замість неї штангу.

У комплект до пилососа входять знімна ручка, перехідник для штанги та головка зі щітками.

zsCH-VpdN9zqV1puC9NhpQAPJMGT5GoDFhPG6qAg8gmZLShMulFC-blLkUYWaMISQXS8VvA73IPPnH5JtH3pYj7fQj1x_zQbWjKaKSnG3hB-Qlbo8M9y8MLequXBa1zMLqQW1gL_c1PVIawLHW3lb7A

Автоматичні моделі пилососів, або роботи працюють самостійно. Під’єднайте пилосос до мережі через шнур, натисніть кнопку старту на корпусі – і все прибирання пристрій зробить без вашої допомоги. Вам не потрібно витрачати час та зусилля, робот-пилосос сам очистить кожен сантиметр басейну.

Серед роботів-пилососів добре зарекомендувала себе модель Aquabot WR400 для басейнів із максимальною площею 80 м² та довжиною 12 м.

Переваги Aquabot WR400:

  • Ідеально очищує будь-яку поверхню: мозаїку, лайнер, плитку.
  • Оснащений розумною технологією прибирання. Вона програмує рух пилососа таким чином, щоб він очистив кожний сантиметр басейну, враховуючи стіни та ватерлінію.
  • Обладнаний подвійним 4-D фільтром, який захоплює найменші забруднення розміром від 2 мікронів.
  • Має індикатор заповнення фільтра та датчик сухого ходу.
  • Оснащений можливістю віддаленого управління по Bluetooth зі смартфона.

AZCwLFvKj29Zn-MO--CX14ikZRaEISxYXtQV-mINfcVVRhHc9tMjgHXuNXKgNSPSJN0VEK3JBW0DHjrPYV-QI2fM_Vfrw7Uow-4e2UIO2Eph8icZ9ywdmRBV4sULe8OWSO1mdgnL6LBWyylWoVjYCMA

Як вибрати пилосос для басейну

Якщо у вас каркасний басейн або стаціонарний басейн невеликого розміру, не потрібно переплачувати за роботизовану модель. Виберіть ручний пилосос, і з його допомогою ви завжди зможете швидко прибрати сміття з дна, а також окремий листок чи гілку з поверхні води.

Якщо у вас стаціонарний басейн середніх та великих розмірів, віддайте перевагу роботу-пилососу. Він позбавить вас від болісного та неефективного прибирання вручну, а також заощадить важливий ресурс – ваш особистий час.

При виборі робота звертайте увагу на тип валиків. Гумові валики призначені для лайнера, а пінні підходять для всіх типів покриття. Також звертайте увагу на характеристики пилососа, як-от:

  • Прибирання не тільки дна, а й стін, ватерлінії
  • Налаштування циклів прибирання
  • Довжина кабелю
  • Тип фільтра
  • Можливість дистанційного управління

Водний пилосос зберігає басейн у належному вигляді, а також забезпечує приємне плавання у чистій воді.