Як зареєструватися та робити спортивні ставки у букмекерській конторі

Реєстрація у БК дозволяє укладати парі на спорт, отримувати бонуси та користуватися іншими привілеями у рамках актуальних акцій. Букмекери максимально спростили та автоматизували алгоритм створення облікового запису. Розглянемо, як зробити власний обліковий запис на прикладі платформи букмекера Мелбет. Реєстрація на сайтах інших букмекерів буде здійснюватись за аналогічною схемою.

Реєстрація, перевірка

Мелбет приймає лише повнолітніх відвідувачів. Щоб створити обліковий запис, необхідно увійти на сайт і клацнути по кнопці з написом «Реєстрація». Відвідувачам є кілька варіантів:

  • В один клік. Потрібно вказати валюту рахунку, країну проживання.
  • За номером телефону. Підтвердження телефонного номера здійснюється шляхом введення одноразового коду з смс.
  • По e-mail. В анкеті слід зазначити деякі персональні дані, включаючи e-mail. Для підтвердження електронної пошти гравці мають відкрити посилання з листа.
  • Через месенджери, соцмережі. Увійти в особистий кабінет можна через обліковий запис, зареєстрований у популярному месенджері, соцмережі.

Ідентифікація в Мелбеті не є обов’язковою процедурою. Верифікувати обліковий запис гравці можуть у будь-який зручний для них час. Для ідентифікації слід надати співробітникам БК фото чи скани паперів, що підтверджують особисті та платіжні дані. У деяких випадках представники БК можуть запропонувати гравцеві провести відеоспівбесіду. Перевірка документів займає щонайбільше три доби. Після верифікації відвідувачі можуть використовувати можливості БК на 100%.

Вхід в особистий кабінет

На головній сторінці основного майданчика є кнопка, призначена для входу до облікового запису. Щоб відкрити особистий кабінет, треба використовувати пароль із логіном, придуманим при реєстрації.

У своєму акаунті користувачі можуть безперешкодно перевірити стан особистого балансу, включаючи бонусний та грошовий рахунки. Додатково у кабінеті є розділи, призначені для поповнення балансу та зняття виграшів, перегляду історії ставок та перекладів. В окремій категорії перераховані бонуси, подарунки, VIP кешбек. Є розділ з особистою інформацією користувача, а також опції налаштування профілю гравця. У разі виникнення запитань, клієнти можуть зв'язатися з представниками техпідтримки, не виходячи з облікового запису.

Відвідувачі, які не можуть увійти в особистий кабінет через втрату пароля, можуть скинути його. Для цього в меню авторизації є спеціальна кнопка, на яку треба натиснути перед входом. Після натискання кнопки для скидання пароля, на екрані з’являться підказки з описом подальших дій. Важливо, щоб відновити втрачений пароль, потрібно мати доступ до електронної пошти або телефону, вказаного під час реєстрації.