Сервіси тендерів для організації заходів та їх основні особливості

Бажаєте заробляти на своїх навичках створення фотозон, арок, фотографії, знімання відео, проведення різних формальних та неформальних заходів, але не знаєте, з чого почати? На носі весілля чи будь-який інший важливий день, але немає можливості самостійно підготуватися до нього? У таких ситуаціях на допомогу прийдуть сервіси з тендерами на послуги з планування заходів будь-якого типу.

Як працюють платформи з виставлення тендерів на допомогу в організації заходів

В основі будь-якого сервісу схожої тематики лежить система тендерів та пропозицій. Працює це наступним чином: користувач знаходить та реєструється на платформі, наприклад, українському сервісі Egolist (https://egolist.ua/), який понад два роки надає можливість викладення персональних оголошень абсолютно безкоштовно. Потім він може або переглянути доступні тендери, або відкрити власний.

Для цього не потрібно нічого складного. Єдиними вимогами є вибір правильного розташування, наявність текстового опису, контактні дані. Додатково можна вказати категорію, додати фото та відео — так ви суттєво підвищите шанс великої кількості відгуків.

Після цього досить трохи почекати та розпочати спілкування з першими замовниками чи виконавцями, зацікавленими у вашому тендері. Не обов'язково відповідати кожному або закривати його лише за успішного договору — будь-якої миті ви можете видалити своє персональне оголошення без будь-яких штрафів або обмежень.

Плюси такої системи обміном персональними оголошеннями

Головним аргументом на користь платформ такого типу є їх незаперечна зручність. Не потрібно дзвонити у велику кількість агентств для пошуку відповідних фахівців або сидіти на десяти сайтах пошуку робіт — все доступне в онлайн-форматі, швидко, вигідно, безпечно.

Серед інших переваг використання таких сервісів, як Egolist:

  • платформи не вимагають комісії за кожний тендер;
  • високий рівень захисту особистих даних;
  • зрозумілий та зручний інтерфейс;
  • доступ до тисяч послуг з організації заходів у кожному великому місті України всього за пару кліків;
  • наявність статистики користувачів.

Також плюсом є той факт, що за користування сервісом ви не зобов'язані заплатити навіть копійки – основні функції доступні абсолютно безкоштовно. Єдиним платним контентом є збільшена кількість доступних активних тендерів та можливість перевірити їх на унікальність.