Сучасні автокрани з великою вантажопідйомністю — що пропонує ринок України?

Ще донедавна багатьом будівельникам та комунальникам було достатньо мати «в господарстві» традиційний автомобільний автокран, який міг підіймати вантажі 10-15 тонн. Вантажі від 20 до 25 тонн вважались вже великими, але в цьому випадку перед тими, кому потрібно було виконувати вантажно-розвантажувальні роботи, виникала проблема прийняти правильне рішення – орендувати або купити автокран https://uak.ua/product-category/specztehnika/avtokrany/. Звісно, оренда була вигідна тим, хто мав лише час від часу необхідність використати функції крана. А ось постійним користувачам, які експлуатували крани доволі інтенсивно, більш вигідним було рішення автокрани купити, а не брати в оренду.

Купити автокран в Україні

Сучасні тенденції розвитку кранової техніки: мінімально потрібна вантажопідйомність стрімко зростає

Але світ не стоїть на місці, і вже вантаж вагою 25-30 тонн вважається доволі «скромним». Ринок стрімко завойовують моделі кранової техніки з вантажопідйомністю понад 50 тонн! Саме такі потужні крани використовують ті, хто відновлює дороги та об`єкти критичної інфраструктури України після обстрілів.

Ви можете купити автокран в Україні як вживаний, так і новий, як на базі спеціального шасі (це такий спеціальний тип вантажівки, яка має спільну раму з крановою установкою), так і на базі дорожніх вантажних шасі від TM JAC, VOLVO, MAN та ін.

Звернувшись в компанію «УкрАвтоКомплект», ви зможете замовити нові автомобільні крани з вантажопідйомністю від 25 тонн та вище:

  • Ми пропонуємо спецтехніку від XCMG та ZOOMLION (Китай) на базі спеціальних шасі.
  • Також у нас можна придбати автокран на базі вантажної автотехніки JAC.

Компанія «УкрАвтоКомплект» має великий професійний досвід в реалізації та обслуговуванні кранів. Майже 30 років на українському ринку спецтехніки ця столична компанія віддала просуванню білоруської торгової марки МАЗ (в тому числі, і кранам від МАЗ під брендом «МАШЕКА»). Але, починаючи з лютого 2022 року, відділ продажів компанії пропонує вантажівки та спецтехніку на базі інших вантажних брендів з Європи та Азії.

Купити автокран

Якщо вам не потрібний дуже потужний кран з великою вантажопідйомністю, наша компанія запропонує розглянути покупку крано-маніпуляторної установки з шарнірною або тросовою стрілою. На нашому виробництві кран-маніпулятор встановлять на вантажне шасі, бортову платформу, самоскид, сміттєвоз та інші транспортні засоби. Сучасні крани-маніпулятори – це чудова альтернатива автокранам, якщо вам достатньо вантажопідйомності 10-16 тонн. Саме таку вантажопідйомність забезпечують більшість крано-маніпуляторних установок, хоча в модельних рядах виробників є і надпотужні моделі з вантажопідйомністю 20 тонн, проте вартість їх зависока в порівнянні з ціною на традиційний автокран з таким же ресурсом навантаження.