ТОП-5 дивних предметів з сексшопу

Індустрія товарів для дорослих не перестає дивувати: виробники активно розробляють нові моделі секс-іграшок, здатні доставити незабутні відчуття

Індустрія товарів для дорослих не перестає дивувати: виробники активно розробляють нові моделі секс-іграшок, здатні доставити незабутні відчуття. Це дозволяє значно розширити грані задоволення, а також дозволити собі найсміливіші експерименти, щоб краще дізнатися про своє тіло і знайти ключові точки збудження. Огляд оригінальних пристроїв дозволить швидко підібрати актуальну серію.

віброяйце

Віброяйце: секретна зброя інтимної стимуляції

Невелика, але потужна іграшка, яка може бути введена у піхву або застосована для стимуляції клітора та інших ерогенних зон. За рахунок вбудованого мотора віброяйце дарує стимуляцію різної інтенсивності та ритму. Серед переваг цього девайсу:

  • компактний розмір, який є оптимальним для прихованого застосування девайсу;
  • різноманітні режими вібрації, пульсації та хвиль;
  • дистанційне керування за допомогою пульта або програми на смартфоні, що дозволяє передати повний контроль над відчуттями партнеру.

Це чудове придбання для сексуальних ігор як на самоті, так і спільно з партнером. Віброяйце стане гарним доповненням на етапі прелюдії, дозволить симулювати подвійне проникнення під час анального сексу, а також допоможе розслабитися та швидко досягти яскравого оргазму.

Охолоджуючі лубриканти для нового досвіду

Змазки для сексу покращують ковзання та пом'якшують проникнення, роблячи його плавним та безболісним. А засоби з додатковими властивостями здатні надати інтимним моментам нові відтінки та відчуття. Присутність у складі ментолу або інших компонентів, що охолоджують, актуальна з ряду причин:

  • приємне поколювання, що забезпечує додаткову стимуляцію за рахунок легкої прохолоди;
  • захоплюючі ігри з температурою, що дає змогу переміщатися від холодного до теплого;
  • профілактика передчасної еякуляції за рахунок зниження чутливості нервових закінчень.

Це хороший спосіб урізноманітнити інтимні стосунки. А для анального сексу серія лубрикантів, що охолоджують, і зовсім незамінна: все завдяки легкому знеболювальному ефекту.

Вакуумні помпи для чоловіків та жінок

Інтимний пристрій, розроблений спеціально для чоловіків, може використовуватися і слабкою статтю. Девайс функціонує на принципі створення вакуумного тиску, що сприяє кращому кровопостачанню та стимуляції чутливих зон. Варіації його застосування досить численні:

  • Для чоловіків – активний вплив для тимчасового збільшення розміру статевого органу, профілактики еректильної дисфункції, а також покращення сексуального життя. Застосування вакуумної помпи допоможе отримати сильний оргазм.
  • Для жінок – стимуляція чутливих зон: від клітора до сосків, що збільшує чутливість, посилюючи задоволення від інтимної гри.

Головне використовувати вакуумні помпи з обережністю: перед першим застосуванням уважно вивчити інструкції, рекомендації виробника, а також враховувати запобіжні заходи, протипоказання та можливі обмеження.

Затискачі для сосків – стильний аксесуар для спеціальних ігор

Невеликі кліпси або затискачі мають регульовані механізми. Іграшку накладають на соски, створюючи тиск відповідної інтенсивності для легкого болю. Рівень стиснення можна регулювати, змінюючи силу стимуляції. Це хороший варіант для спокуси партнера, а також втілення прийнятних БДСМ-сценаріїв, який відкриває такі можливості:

  • посилення сексуального збудження;
  • реалізація сексуальних фантазій;
  • дослідження нових способів стимуляції для різноманітності у інтимних відносинах.

Головне не залишати затискачі на сосках надто довго, щоб уникнути появи тріщин чи неприємних відчуттів. Обидва партнери повинні бути обережними, а також заздалегідь домовитися про стоп-слова, після яких потрібно негайно припинити статевий акт і звільнити ніжні частини жіночого тіла від надмірного тиску.

Подушка для сексу – максимальний комфорт

Це спеціальний аксесуар, який допоможе втілити нові пози та прийняти розслаблене становище під час сексу. Вироби доступні в різних формах і розмірах, що дозволяє легко вибрати відповідну модель. Така покупка буде дуже корисною для розширення інтимного досвіду:

  • правильна підтримка спини та попереку, щоб уникнути дискомфорту під час та після тривалої секс-гри;
  • розширення можливостей для експериментів із нестандартними позиціями, здатними забезпечити глибоку стимуляцію;
  • контроль кута проникнення, що запобігає виникненню неприємних відчуттів.

У виборі важливо визначити комфортну форму, розмір та матеріал відповідно особливостям подальшого використання. Крім класичних серій – стандартних та надувних, розроблені й спеціальні моделі, доповнені вібрацією, а також фалоімітаторами для посиленого задоволення – як у процесі мастурбації, так і під час акту з партнером. А спеціальні фіксатори, а також режими регулювання, зроблять використання подушки приємнішим та зручнішим.