Як обрати зручну підставку для ноутбука

Коли ти тримаєш ноутбук на руках або столі, екран знаходиться занадто низько для зручної роботи. Доводиться дивитися вниз, нахиляючи голову, що призводить до виникнення дискомфорту в шиї та спині. Якщо тобі це знайомо, час подбати про свій комфорт, встановивши підставку для ноутбука, яка доможе змінити ситуацію.

Переваги використання настільної підставки під ноутбук 

Принцип роботи підставки вкрай простий: вона піднімає екран лептопу на рівень твоїх очей. Тобі буде легше сидіти рівно, годинами підтримуючи правильне положення тіла. Встановивши підставку для ноутбука на стіл, в результаті ти: 

  • Перестанеш сутулитися, покращивши поставу.  
  • Зменшиш біль в шиї, плечах та спині. 
  • Зможеш довше довше працювати, не відчуваючи втоми.
  • Підвищиш власну продуктивність. 
  • Зробиш свій робочий простір ергономічнішим. 

На твоєму столі стане більше вільного місця, яке можна використати для зберігання речей. Деякі моделі підставок мають спеціальні відділи, куди можна покласти корисні дрібнички. 

5 кроків до вибору ідеальної настільної підставки для ноутбука 

Оцінивши переваги використання підставки під ноутбук, виникає запитання: а яку ж обрати для себе? Ось декілька порад, які допоможуть тобі визначитися з вибором крок за кроком:

  1. Підбери колір.
    Яскраві моделі можуть виглядати привабливо, але відволікатимуть твою увагу від монітору. Віддай перевагу відтінкам чорного, білого, коричневого та іншим нейтральним. 

  2. Виріш, який дизайн тобі до душі.
    Цей аксерсуар має гарно вписуватися в інтер’єр та радувати твоє око. Орієнтуйся не тільки на функціональність, а й на свій смак, адже тобі доведеться дивитися на неї щодня. Якщо ти не можеш визначитися між футуризмом та класикою, поглянь на моделі інтернет магазину https://eversolid.com.ua/, які успішно поєднують обидва ці стиля.

  3. Ознайомся з характеристиками.
    Зверни увагу на розмір виробу та навантаження, на які він розрахований. Потрібно, щоб підставка легко витримувала твій лептоп, надійно його фіксуючи. 

  4. Переконайся в якості.
    Навіть якщо підставка під ноутбук виглядає гарно, обов’язково перевір, з чого вона виготовлена. Краще віддати перевагу натуральним міцним матеріалам, які прослужать тобі роками.

  5. Переглянь додаткові функції.
    В кожної підставки є свої особливості, які здатні виявитися корисними саме для тебе. Наприклад, деякі підставки мають нековзку підкладку з корку, щоб вона залишалася стояти непорушно. Уважно ознайомившись з всіма характеристиками, ти будеш впевненим, що зробив найрозумніший вибір.