Модна постільна білизна 2023-2024

Постільна білизна — це не тільки речі для сну, покликані дарувати комфорт та створювати затишок. Маючи певний вигляд, постіль стає виразною деталлю інтер’єру, вносить до нього родзинку та підкреслює стиль. Зрозуміло, що домашній текстиль повинен бути якісним – виготовленим зі зносостійких матеріалів, гарних зовні та приємних на дотик. Таким вимогам відповідає бамбук, сатин, ранфорс та інші бавовняні тканини.

Певні складнощі можуть виникнути з вибором дизайну текстилю. Адже хочеться, щоб комплект постільної білизни відповідав особистому смаку та був модним. Ми пропонуємо вашій увазі найактуальніші тренди, які додадуть спальні затишку та неповторного шарму.

Пастельні відтінки – спокійна класика

У цьому сезоні залишаються модними нейтральні відтінки, а саме однотонна білизна білого, сірого, бежевого кольору. Також гармонійну атмосферу створюють м’ятно-зелені, ніжно-рожеві та світло-блакитні комплекти. Вони легко поєднуються з різними стилями, навіть якщо це еклектика чи хай-тек. По бажанню можна придбати текстиль, який продовжить основну колірну лінію інтер’єру або набір у контрастному тоні, зробивши його акцентною деталлю кімнати.

1utqjUtwrWEvkFOYxoaAFNHYJe7n-xe-4sBTI5j5PP1oE-UxeePgTD9GoRP7Gt7PrxFMCmz50kDKWhLJeBWCADUQZB0Pfuh220l4qV39mNyHD1BXioHm0_c-Q3hDyS4nrDP07QvgW689WEPfF9_tscs

Фото https://podushka.com.ua/. Комплект постільної білизни SoundSleep Stonewash

Геометричні візерунки – сучасно та цікаво

Все більш популярними у дизайні постільної білизни стають смуги, ромби та квадрати. Вони допомагають підкреслити індивідуальність спальні та продемонструвати любов до нестандартних рішень. Геометричні принти надають багато можливостей для експериментів. Можна грати з розмірами, кольорами та розташуванням фігур, виявляючи креативність в оформленні спального місця. У магазинах домашнього текстилю, таких як podushka.com.ua, знайдеться багато гарних комплектів, які довго не вийдуть з моди.

-QICz9iIS4Rtyam05gGyvMoTUFDtTTlQ-poSqCds56MbEse44RjiFPaIMTIKFvuSlDvW1ayq5dONDs7MXZMhS6YNefHjw78zlcoxlBukvc2ETxcX_1erg0JLIMw_HlgzF_PuE0w4vSldfmSeRgOe4Sg

Фото https://podushka.com.ua/. Комплект постільної білизни LeLit

Квітковий орнамент – стиль та ніжність

Дизайн чудово підійде тим, хто хоче створити атмосферу романтики, витонченості та елегантності. Флористичні мотиви роблять кімнату затишною та додають їй тепла. Сучасні комплекти представлені не тільки орнаментами з реалістичними квітами, які зустрічаються у природі. Вони можуть бути прикрашені абстрактними та стилізованими візерунками, що виглядає дуже екзотично. За допомогою постільної білизни з квітковим орнаментом можна легко змінювати інтер’єр спальні залежно від пори року. Наприклад, обрати яскраві квіти для весни та літа, а темні та спокійні принти для осені та зими. Ще це чудовий варіант для жінок, які люблять квіти, але в них немає часу доглядати за кімнатними рослинами.

Вибираючи постільну білизну, слід орієнтуватися не тільки на останні тренди, а й дизайн, який вам подобається. Тоді домашній текстиль буде відповідати моді та по-справжньому приносити естетичне задоволення.

zxFElfBZGIrTryJms1uBVvhjcI_BX3ysnbvsE5UgbKQI-X5iA5ft_smbGHIp5ZZd-r6H8381lpDTgNmgufpnf-N_0ALnhC_PZVXBGMdkjAG7yX_vN27yciexjJYaxqIoNuB7jCF97MWHN7kKylE6aqs

Фото https://podushka.com.ua/. Комплект постільної білизни Selena Елеонора