Що треба знати про підбір авто в Києві

Поїздка жвавими київськими вулицями за кермом власного авто — це втілення мрії для багатьох ділових і сімейних людей. Проте купівля правильної автівки у багатомільйонному місті може стати викликом. Звісно, якщо це не стосується новенької моделі в одному з безлічі офіційних салонів столиці. Самостійно ж знайти гарне вживане авто серед 44 тисячі оголошень на Київщині — завдання із зірочкою.

З огляду на оманливий вторинний ринок, де кожна пропозиція потребує ретельної перевірки, покупці все частіше замовляють підбір авто в Києві. Не зважаючи на те, що вживана машина значно дешевша за нову, без професійної допомоги вона може виявитись «золотою»: невиправдана ціна з купою прихованих проблем згодом веде до нової статті витрат під назвою «Постійний ремонт».

Що саме являє собою підбір авто в Києві та в чому справжня цінність цієї послуги серед водіїв? У цій статті ми розглянемо всі тонкощі автопідбору в столиці.

Які проблеми закриває автопідбір?

  1. Брак часу. Підбір авто в Києві особливо популярний серед водіїв, які не мають достатньо часу та спеціальних знань для пошуку гідних пропозицій, перемовин з продавцями, оглядів автівок і тяганини з документами. Бездоганний досвід у сфері торгівлі вживаними ТЗ дозволяє спеціалісту з автопідбору швидко відділяти кукіль від зерен ще на етапі моніторингу інтернет-об’яв. Натомість ви обираєте найкращі моделі з подання фахівця під ваші потреби та бюджет.
  2. Сумніви щодо вибору авто. Допомога в купівлі авто — це не лише про зручність, а й про чесну угоду, де посередником виступає автоексперт. Кожна рекомендована фахівцем автівка, що вас зацікавила, піддається технічному огляду наживо за допомогою спеціальних приладів. У компанії JustAcar будь-який пакет послуг з автопідбору під ключ передбачає до 10 таких оглядів. Перед покупкою конкретної моделі здійснюється фінальна перевірка на СТО, вартість якої вже включена в пакет послуг JustAcar.
  3. Грошове питання. З надійним представником, який розуміється на тонкощах діагностики й останніх тенденціях авторинку, потрапити на гачок аферистів не страшно. Незалежна експертиза авто в Києві гарантує правильний вибір за справедливу ціну. І навіть більше: жодна купівля в компанії JustAcar не проходить без торгу. Обґрунтовані перемовини у виконанні наших експертів економлять кошти клієнтам, і подекуди навіть перекривають витрати на послугу з автопідбору під ключ.

Мужчина и женщина уверенно улыбаются за рулем автомобиля на улице

Як саме відбувається підбір авто в Києві?

Автопідбір під ключ у компанії JustAcar починається з безплатної первинної консультації, де кожен клієнт має змогу впевнитися в професіоналізмі команди та визначитися з вибором оптимальної моделі для київських доріг. Якщо клієнт готовий запартнеритись для пошуку ідеальної машини, то підписує двосторонній договір зі зручною формою оплати, яка є додатковою гарантією надійності JustAcar.

Далі триває підбір з паралельною перевіркою юридичної чистоти автівок за допомогою VIN-коду та спеціальних сервісів. Список пропозицій звужується, узгоджується з клієнтом та піддається технічній експертизі наживо. Клієнт знайомиться з висновками та рекомендаціями фахівців і робить свій вибір. Перед купівлею машина проходить глибоку діагностику на СТО, а продавець — «безжальний» етап торгу. Переоформлення документів відбувається за підтримки фахівців, аж до отримання автомобільних номерів.

У різних компаніях пакет послуг може відрізнятися. Проте кращого сервісу, ніж у JustAcar, ризикуєте не знайти. Дзвоніть за номером +38 (067) 515-27-57 і переконайтеся в цьому на власному досвіді.