Як вибрати запчастини для гідравлічної системи

Від нормального функціонування гідравлічної системи залежить ефективність роботи більшості компонентів та агрегатів спеціального обладнання. Завдяки їй у робочі вузли надходить мастило та виконуються необхідні механічні дії робочими частинами пристрою. Злам гідросистеми зупинить роботу всього механізму.

Гідравліка та ознаки проблем в її роботі

Масляний резервуар, рукави високого тиску, гідравлічні помпи, циліндри та всі інші запчастини для гідравлічної системи несуть на собі значне функціональне та механічне навантаження. Ремонт зламів гідравліки залежить від типу системи. Якщо вона:

  • відкрита – прості конструкції та недорогі, але застарілі та не дуже надійні;
  • напівзакрита – з охолодженням мастила за допомогою радіатора;
  • закрита – найсучасніша, мастило в ній циркулює всередині гідросистеми, що надійніше.

Якість окремих компонентів гідравлічної системи визначає здоров'я всього механізму та навіть безпеку працівників. Ознаками проблем у роботі гідравліки є:

  • уповільнення темпу роботи вузла;
  • швидкість падає у разі підвищення навантаження;
  • під час роботи спостерігаються перепади тиску рідини у гідросистемі.

Якщо з'являються подібні проблеми, необхідно провести кваліфіковану діагностику й подумати про заміну деяких деталей.

Принципи підбору запчастин для заміни

Вибираючи деталі для ремонту гідросистеми, необхідно враховувати її тип та потужність. Тому, підбираючи запасні частини, перш за все варто подумати про оригінальні компоненти. Виробник гарантує високу якість своєї продукції, та надійність техніки не постраждає від заміни окремих деталей. Аналоги можуть бути досить якісними та мати відповідні параметри. Однак їх використання загрожує швидкими повторними зламами. Купуючи запчастини для гідравліки, слід звернути увагу:

  • на репутацію продавця – надійні постачальники працюють на ринку запчастин довго, співпрацюють із виробниками та надають повний пакет гарантійної документації на свій товар;
  • стан пакування – пошкодження обгортки може бути ознакою заміни оригінальних деталей на підробку;
  • на наявність гарантій та сертифікатів.

Також варто почитати відгуки інших покупців та ознайомитися з асортиментом пропонованих товарів.

Замовити оригінальні запасні частини для гідравлічної системи різних видів сільськогосподарської техніки можна на перевіреному сайті зі швидким доставленням за адресою клієнта. Інтернет-магазин Agrovip надає всі необхідні сертифікати та гарантії.