Обмінники криптовалюти онлайн — які найкращі сьогодні?

CoyglSfCVDIyT3meWhb_pBmtXj7wNnlsr-DWc-arFdbNb0wogFiQPb_epJCMzILUGqFX6gS0y4AgtqAvcMoppXUuCru9XoG1CiC6efnN_kOeVu7Hl5PE66Hq8licBYrR-OdKCYWXOev8LlUIZ2ptLQ

З того моменту, як з'явився перший вид цифрової монети біткоїн, минуло понад 10 років. За цей час криптовалютна ніша фінансового ринку набула дуже динамічного розвитку. Усі переваги цифрових монет досить швидко оцінили інвестори та трейдери. Прийшло розуміння того, що при продажу та купівлі різних видів криптомонет можна на постійній основі в пасивному режимі отримувати прибуток. Для цього достатньо розуміти специфіку роботи цієї ніші, регулювання якої здійснюється виключно комерційним шляхом, вчасно підхоплювати нові тенденції, гнучко реагувати на зміну цінності різних видів криптовалют.

Звичайно, один із нюансів цифрових грошей полягає в тому, що це відокремлена від фіатної традиційної системи ніша. Тому безпосередньо платежі через банківські картки на криптогаманці не проводяться. В будь-якому випадку доведеться дізнатися про те, як і де найвигідніше здійснювати обмін usdt Київ. Можна підключитися до біржі, проте це — не найкращий варіант, оскільки тут багато супутніх витрат, немає повного права володіння криптою. Оптимальне рішення, враховуючи всі технічні можливості ринку, — знайти якісний криптовалютний обмінник. З цим немає жодних проблем, адже таких платформ досить багато. Головне — вибрати ту, що веде офіційну діяльність, має реєстрацію та всі необхідні ліцензії, щоб обмежити себе від попадання на скам-проєкт. Є й інші умови, виходячи з яких здійснюється вибір криптовалютного обмінника. Про них йтиметься нижче.

Усі критерії для вибору обмінника крипти

Повний чек-лист допоможе вам за кілька хвилин визначити, якому сервісу можна довіряти, а від послуг якого краще відразу відмовитись. Повний перелік вимог включає:

  • кількість доступних послуг — пропонує компанія тільки транзакції онлайн або також можна здійснювати обмін криптовалюти Київ на фіатні гроші в готівці;
  • кількість валютних комбінацій — цим переліком визначається солідність компанії, проте одразу важливо переконатися, що в обміннику за кожним заявленим видом валюти є великі резерви в запасі, що виключить затримку з транзакцій з технічних причин;
  • розмір комісії — можна вибрати як обмінник крипти, де пропонується фіксована ставка, наприклад, 3-5%, а можна віддати перевагу компанії, яка спрощує прорахунки внаслідок 0% комісії (насправді вона закладена вже у загальний валютний курс);
  • швидкість та способи проведення платежів — ідеальний варіант, якщо в обміннику криптовалюти є автоконвертація валют, тоді кожна угода завершується моментально після вказаних реквізитів та підтвердження списання.

Орієнтуючись на такі критерії, можна убезпечити себе від неправомірних дій шахраїв та отримувати очікуваний прибуток у будь-який час доби, у будь-який день. Однак одразу варто уточнити, які ліміти передбачені на вибраному сервісі. Зазвичай лояльніші обмеження призначені для верифікованих користувачів платформи. Тому, якщо планується активно займатися трейдингом та використовувати великі грошові суми, має сенс одразу після реєстрації та верифікуватися.

Додаткові нюанси для грамотного вибору криптовалютного обмінника

Будь-яка солідна компанія прагне максимально масштабувати свій бізнес. Для цього залучаються активні учасники платформи. Наприклад, в обміннику онлайн, крім заробітку від продажу, купівлі криптовалюти, можна отримувати пасивний дохід від угод залучених на ресурс користувачів. Для цього досить просто підключитися до партнерської програми.

Щоб повністю бути впевненим у тому, що немає жодних сумнівних факторів у діяльності обраної компанії, має сенс звернути увагу на організацію служби підтримки. Серйозні компанії підключають відразу кілька каналів зв'язку з клієнтами. Це і популярні месенджери, і електронна пошта, телефонна лінія. При такому підході рейтинг обмінника значно підвищується, тим більше якщо оператори швидко відповідають на запити та надають грамотну допомогу.