Як вибрати якісні товари для дітей в онлайн-магазині, на що звертати увагу

Рекомендації по вибору товарів для дітей. Допоможемо правильно підібрати дитячі речі, іграшки, аксесуари, шкільне приладдя.

На відміну від інших ринкових пропозицій, товари для дітей повинні бути цілком безпечними, мати надвисоку якість, вироблені з найкращих гіпоалергених матеріалів. Асортимент дитячої продукції вражає своїм різноманіттям. Сучасні бренди дають можливість купити одяг, іграшки, аксесуари на будь-який смак та гаманець. Як правильно обирати дитячі товари — у цьому питанні важливо дотримуватись декількох порад.

Одяг та взуття

Речі, призначенні для малюків, повинні мати максимально натуральний склад, особливо натільний одяг. Кращими тканинами будуть: бавовна, льон, вовна. Куртки, пуховики, чоботи, кросівки можуть містити синтетичні матеріали, які не пропускають вологу, вітер, гарно зберігають тепло у холодну погоду. Взуття має бути зручним, комфортним, мати гарну вентиляцію, ортопедичну форму. Дітям до 5 років не можна носити черевики з відкритою п’яткою, вона повинна обов’язково фіксуватися.

Щоб зробити онлайн-шопінг, купуйте товар згідно розмірної сітки на сайті. Після отримання збережіть ярлик, чек, накладну. Це допоможе повернути або замінити речі, які не підійшли.

Іграшки

Дана група товарів для дітей відіграє надвелику роль у розвитку дітлахів, саме з ними вони контактують найбільше у перші роки свого життя. Перше на що варто звертати увагу, це:

  • Матеріал – безпечний, натуральний, гіпоалергений.
  • Форма – краще вибирати ігрові набори з округлими лініями, без гострих кутів та виступаючіх жорстких деталей, об які можна поранитися.
  • Сертифікати – відповідальні продавці поставляють продукцію лише у надійних виробників, тому вимагайте дозвільні документи.

Варто також пам’ятати, що вибір багато в чому залежіть від віку дитини. Наприклад, м’які іграшки не підходять для немовлят, тому що накопичують у собі пил та бактерії. Набори для творчості не можуть вміщувати токсичних барвників, електричних приладів, мати строгі обмеження за віком. Такі ж вимоги пред'являються і до розвиваючих іграшок з тією різницею, що в них не повинно бути дрібних елементів, які можна ковтнути. Конструктори краще обирати відомих марок. Слідкуйте, щоб не було неприємного хімічного запаху, всі деталі – рівні, гладкі, без ріжучих, гострих країв.

Правила вибору товарів онлайн

Щоб зробити вдалу покупку, візьміть на замітку наступні поради:

  1. Надійні інтернет-магазини надають детальну інформацію щодо характеристик, комплектації, матеріалів, технічних особливостей товару.
  2. Дивіться склад продукції, особливо тієї, з якою малюк буде контактувати фізично. Косметика за доглядом шкіри повинна включати захисні речовини.
  3. Почитайте відгуки інших покупців про товар, що зацікавив – на сайтах завжди є опція зворотнього зв'язку з клієнтами.
  4. Зберігайте накладну та чек про покупку – так ви зможете повернути заказ, якій не підійшов.

Якщо в вас залишилися ще питання щодо того, як вибрати іграшку чи одяг для своєї дитини, зверніться до консультантів. Вони допоможуть підібрати оптимальний варіант під ваші вимоги і бюджет.