Чоловічі образи Philipp Plein: висока мода в стилі гламурної готики

Німецький бренд Philipp Plein — це стиль, якість та ефектний дизайн, об'єднані в чоловічому образі. Чудові характеристики дозволяють продукції цієї торговельної марки довго залишатися на перших позиціях за популярністю. Якщо ви ще не знайомі з модною продукцією бренду, створена маркою Philipp Plein куртка — чудовий варіант для поповнення модної колекції. У чоловічому асортименті виробника знайдуться і класичні, й екстравагантні моделі, здатні миттєво привернути увагу.

Модні куртки Philipp Plein: особливості

Philipp Plein — відносно молодий бренд. Цього року компанія відзначила 20-річчя від моменту заснування. До цього часу цільова аудиторія лейблу нараховує мільйони гарячих шанувальників, і це цілком виправдано. Кожна річ, випущена цією торговельною маркою, має власний характер, цілком самодостатня та не потребує доповнень. Куртки німецької марки Philipp Plein — ідеальний тандем комфорту та стилю. Такі речі особливо популярні серед прогресивних молодих людей, які не бояться виділятися з натовпу. Поєднання класичного крою та зухвалого дизайну робить верхній одяг цього бренду актуальним. Брендові куртки Philipp Plein мають чимало переваг:

  1. висока якість пошиття;
  2. преміальні матеріали;
  3. стильний дизайн;
  4. різноманітність фасонів;
  5. оригінальне дороге оздоблення та фурнітура;
  6. зручні лекала;
  7. декілька етапів перевірки під час виробництва.

На окрему згадку заслуговує стильний декор: вишивка, яскраві принти, логотипи, кристали Swarovski. У дизайні більшості моделей використовується зображення черепа — негласного символу Philipp Plein. За задумом засновника бренду, череп символізує початок нового життя, народження. Image

Стильний асортимент

Хоча щорічна зміна модних трендів часто заводить у глухий кут, у колекціях Philipp Plein завжди знайдеться все необхідне:

  1. пуховики — легка та практична річ для особливо холодних днів;
  2. пальто — родзинка чоловічого гардероба, здатна підкреслити статус і бездоганний смак;
  3. демісезонні куртки — зігріють в осінньо-весняний період, вкриють від вітру та вогкої погоди;
  4. парки — розслаблені моделі для повсякденних образів, практичні та дуже теплі;
  5. джинсовки — стильні та універсальні, підходять для більшості модних образів;
  6. шкіряні куртки — величезний асортимент та різноманітність дизайну в колекціях Philipp Plein дозволять вибрати відповідну модель для будь-якого образу.

Модний чоловічий верхній одяг Philipp Plein — це поєднання неординарного крою та елегантності. У колекціях ви завжди знайдете лаконічні моделі в класичних тонах: коричневому, темно-синьому, пісочному, чорному. Любителі епатажу також не залишаться без обновки. Куртки та пальта, прикрашені черепом, стразами, яскравими принтами та фірмовими лейблами, легко можна вибрати в кожній колекції. Модний одяг Philipp Plein популярний у всьому світі. Речі цієї марки є в гардеробі багатьох знаменитостей, серед яких Девід Бекхем, Джонні Депп, Джастін Тімберлейк, Рассел Кроу та інші. Приєднатися до «зіркової» компанії просто: вибирайте ефектні куртки та інший одяг із модних колекцій Philipp Plein!