Обираємо генератор: що потрібно знати

Потенційне відключення світла — це завжди неприємно. Краще не чекати, коли електропостачання перейде на графік, який неможливо контролювати. Варто заздалегідь підготуватись до критичних ситуацій. В цьому допоможуть генератори, які можна придбати за вигідною ціною в інтернет-магазині Motoblok.biz. Але потрібно знати, на що саме звернути увагу при виборі.

KtgYd65dHtmU1fOp_w9yK45iDKDAQQifKVoV3mE5iWJrewD6VztXnLGd1SSDs_yc2nKyQCGhC4wsdbbGmOFwY09KWgGdF4L5KFsumIo68bVGHEcJgLyoCByNiziF6HTMo9Jg5zXXzbEf1PZ3uqMFdok

Класифікація генераторів за видом пального

Згорання пального — основний елемент у генерації енергії. Генератори використовують наступні ресурси:

  1. Дизель. До переваг дизельних генераторів можна віднести потужність, яка дозволяє їм безперервно працювати довгий час. Крім того, вони мають значно більшу економічну вигоду з точки зору витрат. Існують як легкі портативні, так і великі стаціонарні моделі.
  2. Бензин. Найбільш розповсюджений варіант. Бензинові генератори мають відносно невисокий рівень шуму. Крім того, деякі моделі додатково обладнані кожухом, покликаним зменшити шум під час експлуатації. Також перевагою є те, що генератори на бензині добре запускаються в умовах низьких температур.
  3. Газ. Не найбільш популярний варіант, але розглянути його варто. Період роботи такого генератора має прив'язку безпосередньо до об'єму балона з газом, до якого він під'єднаний. Внаслідок використання такого ресурсу двигун має більший ресурс, крім того, газ — більш екологічно чисте паливо. Недоліком можна вважати небезпеку, пов'язану з використанням газових балонів.

На основі інформації, наведеної вище, купити генератор в інтернет-магазині Мотоблок Біз буде значно простіше.

FfaNqe_PMRc3HWhG3u6J8iV61KeqfXiqXFWAUcLVg9yzF-Ec3BCiiG6_q6flvLQMjVW_vvOOTcRYRW8dhUtZt0U-HEkioOr2swnsFJTmK5s5HbEK_xrQiX3IAAZxDe175Ami7YGOBcIrlNWqGaP5xuU

Потужність генератора як вирішальний фактор при виборі

Генератор може бути придбаний для будинку або дачі. Також даний пристрій активно використовується для забезпечення електроенергією торгової точки або будівельного об'єкта. Сфера використання накладає відбиток на потужність, якою має володіти генератор. У розрахуванні оптимальних показників допоможе наступна інформація:

  • Складіть показники кожного пристрою, що буде підключатись до мережі з урахуванням того, що не всі вони можуть під'єднуватись одночасно.
  • Варто також врахувати потужність пускового струму і різницю цих показників серед різних пристроїв.
  • Краще закладати запас потужності на 30% більше від оптимального, оскільки вкрай небажано експлуатувати генератор «на всю». Такий підхід до використання доволі швидко виснажить ресурс пристрою.

Підібрати генератор не так і складно, як може здатись на перший погляд. Потрібно лише підійти до справи відповідально.