Важливість переходів у роликах TikTok і чому вони працюють для маркетингу

Маючи приголомшливу кількість активних користувачів більш ніж 1 мільярд, TikTok сьогодні став гігантською платформою соціальних мереж. Бренди використовують TikTok більше, ніж будь-коли, щоб безпосередньо спілкуватися зі своєю аудиторією через формат, який їм подобається. Якщо все зроблено правильно, переходи в TikTok можуть стати розумною стратегією підвищення рівня залучення глядачів.

Ми вивчили тенденції TikTok, щоб виявити закономірності в тому, що працює, а що ні. І ми виявили, що успішний контент – це не випадковість, і найчастіше у ньому є плавні переходи.

Що таке переходи до TikTok?

Переходи схожі на спецефекти у кіно. Основна мета переходів – бездоганно поєднати два окремих відеокліпи в один твір. Ми бачимо такі прийоми і в Instagram, але більшість із них надихнуті тенденціями TikTok.

Ці переходи мають на меті синхронізувати відео з музикою або тим, що говорить людина. Переходи також корисні, щоб розкрити щось нове, будь то зміна зовнішнього вигляду або зміна теми. Ви можете використовувати програму vjump.com/ru/makeup-transition-tiktok для TikTok, та стати частиною популярного тренду.

Відмінна новина в тому, що вам не обов'язково знімати все відео за один раз. Ви можете просто записувати та зупиняти зйомку, і фінальний ролик буде виглядати так, ніби він професійно змонтований, особливо якщо ви скористаєтеся допомогою відеоредактора для Тік Току. Сам момент перемикання може бути оформлений

Новачку може здатися важким здійснити переходи в TikTok, але як тільки ви оволодієте основами і зверніться до редактора відео для Тік Тока, ви завжди зможете експериментувати і створювати своє власне чаклунство.

Чому переходи для TikTok працюють?

  • Елемент несподіванки

Сюрприз – потужний рекламний інструмент. Оскільки переходи містять елемент несподіванки, існує висока ймовірність того, що ваша аудиторія захоче переглянути більше ваших відео в TikTok. Це створює міцні відносини між творцем та глядачем.

Наприклад, у тренді макіяжу з використанням емоди в TikTok учасники просять свою аудиторію вибрати смайли на свій вибір, щоб вони могли відтворити їх на своїх обличчях. У цих відеороликах TikTok є елементом подиву і трепету, і нам хочеться їх переглянути.

  • Елемент цікавості

Переходи до TikTok ідеально підходять для гри на почутті цікавості. Відео, пов'язані з наукою, добре використовують цей елемент. Розкажіть історію та створіть трохи напруги. Якщо вашій аудиторії цікаво, вони дивитися до кінця.

Наприклад, викладач проводить експерименти з хімічними речовинами та використовує простий метод переходу, щоб продемонструвати результати.

  • Елемент емоцій

Втримати увагу аудиторії легко, задіявши найважливіший аспект їхньої концентрації – емоції. Переходи повинні занурити аудиторію в емоційну подорож. Змусіть глядачів почуватися щасливими, сумними, натхненними, схвильованими.

Використовуйте переходи, щоб розповісти історію. Наприклад, якщо ви створюєте контент про подорожі, застосуйте перехід, щоб показати чудові місця.