Як купувати товари на Amazon через послугу мейлфорвардингу

У світі сучасної інтернет-комерції Amazon є однозначним лідером. Це величезний онлайн-гіпермаркет, що пропонує клієнтам десятки мільйонів товарів. Тут можна купити абсолютно все, починаючи від журналів та книг, закінчуючи автозапчастинами, комп'ютерами або технікою для дому.

При цьому громадяни України не можуть замовляти товари безпосередньо на «Амазон». Проблема полягає в тому, що більшість продавців просто не надсилають посилки в Україну з тих чи інших причин. Але не треба засмучуватися — всі обмеження можна легко обійти. Для цього варто скористатися послугою мейлфорвардингу. Це зручно, практично та абсолютно легально. Розгляньмо, як здійснюється доставка з Amazon в Україну, а також розберемо, у чому полягають плюси цього майданчика.

Основні переваги глобального майданчика Amazon

«Амазон» по праву має звання найбільшого торгового майданчика у світі. По суті, це агрегатор, на який викладають свої товари тисячі продавців. Крім того, політика «Амазон» полягає в максимальному захисті покупця. Якщо з вашим товаром буде щось не так, ви завжди зможете повернути свої гроші, попри рейтинги продавця.

Серед основних плюсів майданчика можна виділити:

  1. Високу якість товарів. На «Амазон» викладається лише оригінальна продукція від перевірених продавців. 
  2. Величезний асортимент. На сторінках онлайн-магазину ви знайдете безліч унікальних товарів, які просто не представлені в українських торгових точках. Тут можна купити продукцію, яка випускається під певні ринки та не потрапляє до третіх країн.
  3. Багато категорій товарів. По суті, на Amazon можна купити будь-що. Тут ви знайдете товари для дітей, одяг, взуття, харчові продукти, книги, техніку, електроніку, програмне забезпечення та інше.
  4. Доступні ціни та серйозні знижки. Міф про дорожнечу в Америці поступово руйнується. Справді, багато речей у США коштує дешевше, ніж в Україні. Насамперед це стосується одягу та взуття. Наприклад, на «Амазон» можна купити фірмові джинси 5.11 або Wrangler за 20–40 доларів. 
  5. Можливість придбання вживаних товарів. Для цього на сайті є розділ До нього потрапляє продукція, від якої через якісь причини відмовилися попередні покупці. У 95% випадків причина повернення — не підійшов розмір або не сподобався колір.

До переваг можна віднести й те, що «Амазон» пропонує своїм клієнтам повний захист. Продавець не отримає ваші гроші доти, доки посилка не дійде до вас і ви не підтвердите її отримання.

Як правильно купувати товари на «Амазон» 

Одним із найкращих перевізників є форвардингова компанія EasyXpress, яка забезпечує доставку товарів із США в найстисліші терміни та за доступними цінами. Варто розглянути, які переваги вона має:

  1. Детальні консультації з будь-яких питань. Ця служба знає все про те, як купувати за кордоном.
  2. Можливість вибору способу доставки. Вирішуйте, що для вас у пріоритеті — стислі терміни чи ціна. Ви можете вибрати авіапошту, і в цьому випадку ваша посилка прибуде до України за 4–7 робочих днів.
  3. Можливість відстеження посилки по всьому шляху прямування. Ви завжди знатимете, де знаходиться ваше замовлення.

Це далеко не всі переваги компанії. Ознайомитися з ними докладніше ви зможете на офіційному сайті EasyXpress.

Як працює послуга мейлфорвардингу

Варто розглянути схему покупки на «Амазон» детальніше:

  1. Створення особистого кабінету на  EasyXpress, що надає доступ до власної адреси на складі США. Проста та швидка реєстрація не викличе у вас проблем.
  2. Замовлення на Amazon. Вибирайте товари, які вам сподобалися, і додавайте їх у кошик. Після цього оформлюйте замовлення та оплачуйте його банківською карткою. 
  3. Вибір дій із посилкою. Визначтеся зі способом доставки (авіапошта, море) та необхідними маніпуляціями (наприклад, фото вмісту посилки, перепакування тощо).
  4. Доставка в Україну. Дочекайтеся, поки ваше замовлення прибуде в країну, та заберіть його зручним способом (на складі, через «Нову Пошту» та ін.).

Купівля на Amazon через мейлфорвардинг — це не тільки доступ до світових товарів, але й можливість заощадити, скориставшись високою якістю та різноманітністю пропозицій. При правильному виборі компанії процес стає максимально простим і зручним для всіх жителів України.