Брендове чоловіче взуття для Новорічного корпоративу

интернет магазин брендовой обуви

Передноворічні дні — це завжди суєта. Однак за справами, непогано б згадати в якому стані ваш чоловічий взуттєвий гардероб. Не варто забувати, що Новий Рік та Різдво — це не лише свято у колі родини, а й офіційні заходи з колегами та партнерами.

У вас планується корпоратив у Новорічну ніч? Тобі потрібно обов’язково купити брендове чоловіче взуття. І допомогти в цій справі допоможе інтернет-магазин Modoza.

Новорічний корпоратив — захід неформальний, при цьому, за негласними правилами, чоловіки мають бути одягнені в стилі business casual або smart casual. Але це зовсім не означає, що зустрічати Новий Рік слід у повсякденних черевиках та піджаку, casual — різний.

Оскільки рік, що насувається, пройде під знаком зеленого дерев'яного дракону, непогано буде трохи «догодити» китайському символу. Ні, це не означає, що італійські чоловічі туфлі мають бути зеленого кольору чи стилізовані під шкіру змії. Головне, щоб було зручно і стильно.

італійські чоловічі туфлі boss

Для святкової ночі чудово підійдуть м'які мокасини або лофери. Лофери – варіант універсальний та доречний скрізь, особливо на робочих заходах. У новорічній колекції BOSS чоловічі моделі виконані з високоякісної італійської шкіри. На корпоратив чоловіки, зазвичай, обирають смокінги, а взуття зі смокінгом повинне сяяти – відмінно підійде модель з лакованої шкіри від BOSS. Що особливо приємно – це те взуття, яке можна носити і після новорічного корпоративу, наприклад із штанами чи джинсами.

італійські чоловічі дербі fabi

Окремої уваги заслуговують чоловічі дербі від Fabi. Таке взуття взагалі є ідеальним для новорічних виходів: потовщена підошва не ковзає, захищає від вологи ззовні, а ще дає можливість пересуватися по сльоті, не замочивши ноги.

італійські чоловічі туфлі HENDERSON BARACCO

Інтернет-магазин Modoza пропонує багато готових новорічних чоловічих образів. Так, наприклад, популярним є look, який складається з костюму, краватки-метелика та чорних туфель на шнурівці від HENDERSON BARACCO.

Кращий брендовий магазин Modoza пропонує купити брендові чоловічі туфлі до Нового року та гарантує:

  • оригінальність продукції;
  • широкий вибір брендів;
  • якісні фото та опис кожної речі;
  • безкоштовну примірку товару;
  • кур'єрську доставку.

Компанія Modoza знає, як бути в тренді не тільки на Новий Рік, але і протягом всього року. Саме тому каталог взуття та одягу щотижня оновлюється, у ньому з'являються вироби з останніх колекцій, а на попередні діють шалені знижки.

Modoza – провідник у світ стилю та моди, який дозволяє одягатися красиво, комфортно та вигідно!