Безпека та анонімність в інтернеті: оренда індивідуального проксі-сервера

Проксі-сервер — це не лише інструмент. Це можливість керувати безпекою власного перебування в онлайн-просторі. Від соціальних мереж до ігор, від роботи з трафіком до кібербезпеки — сервіс Proxy-Store гарантує захист та доступність для всіх ваших інтернет-потреб.

Європейський сервіс оренди індивідуальних проксі Proxy-Store став ключовим інструментом для безпеки та анонімності в інтернеті. Понад 7 років на ринку ця платформа заслуговувала довіру користувачів з України, Європи, США та інших країн.

Проксі-сервер грає роль посередника між пристроєм користувача та вебсайтами. Усі дані, які отримуються та віддаються пристроєм у мережу, проходять через проксі-сервер, який замінює вашу IP-адресу іншою. Так ви отримуєте анонімність в інтернеті та захист від несанкціонованого доступу до даних.

Цей інструмент підходить для роботи маркетологів, SEO-експертів, арбітражників та інших фахівців digital-світу. Також проксі дозволяють обходити блокування в іграх, на стрімінгових сервісах та в соцмережах.

Proxy-Store спеціалізується на оренді серверних, резидентних та мобільних проксі, які підходять для загальної анонімності, розваг та роботи. Серед переваг сервісу:

  • можливість придбати проксі для певного сайту/послуги — Telegram, Amazon, Steam тощо. Це дозволяє заощадити і не переплачувати за доступ до інших ресурсів
  • постійні знижки на продовження та автопродовження терміну оренди проксі-сервера (-20% та -25%)
  • партнерська програма — дозволяє заробляти до 20% від платежів клієнтів, яких ви приводите на сайт за посиланням для партнерів
  • технічна підтримка на сайті 24/7 відповідає на запитання та допомагає вирішити проблеми клієнтів. На зв’язку реальні експерти, а не боти

Щодня сервіс обслуговує понад 22 000 користувачів, надаючи доступ до 32 555 проксі-серверів, з них більше 2 500 — постійним клієнтам.

Проксі від Proxy-Store стали надійним вирішенням питань безпеки та анонімності в мережі. Вони забезпечують високу швидкість користування інтернетом, максимальний рівень захисту та стабільність у роботі. Їх адаптивність та автономність дають змогу використовувати їх у професійних цілях без складних налаштувань.