Які лазерні рівні мають попит в Україні: 3 функціональні моделі

Лазерні рівні — це корисні інструменти, що допоможуть побудувати вертикальні й горизонтальні лінії для подальшого монтажу обладнання або проведення електромережі. Пропонуємо ознайомитися з характеристиками моделей, що мають попит серед відвідувачів порталу ek.ua.

Kraissmann 12 3D-LLA 25 RG

Нівелір німецького бренду KRAISSMANN оснащений високоякісними лазерними діодами для створення чітких зелених ліній у трьох площинах з точкою відвісу і має функцію самовирівнювання +/-3° на робочій відстані до 25 м. Мінімальна погрішність складає 0,15 мм на 1 м. Пристрій живиться від вбудованого акумулятора з цифровим датчиком рівня заряду. Орієнтовний час роботи одного циклу — близько 15 годин. З додаткових переваг 12 3D-LLA 25 RG — мікрорегулювання обертів у горизонтальній площині та сенсорне безконтактне під’єднання.

Якщо ви бажаєте купити лазерний рівень, ознайомитися з цінами можна на порталі ek.ua. Вартість моделі в інтернеті — від 2 472 до 3 705 грн.

Stal LLD 360-4 ZL

Пристрій допоможе в побудові площин і відбитті точкових проєкцій лазерними променями зеленого кольору. Нівелір здатен побудувати 1 горизонтальну, 2 вертикальні та одну точкову проєкцію. Робоча відстань LLD 360-4 ZL складає 10 м, а у разі купівлі додаткового приймача — до 30 м. Трегер у комплекті допоможе чітко виставити зону обрію та спрямувати апарат у будь-який бік. Агрегат комплектується батарейками, адаптером живлення, спеціальними окулярами та пластиковим кейсом для транспортування і зберігання.

Ціна в інтернеті — від 1 779 до 1 899 грн.

Bosch PLL 360 0603663020

Цей лінійний лазер здатен побудувати площини під кутом до 360° і вертикальну лінію, а також регулювати нахил променів для проєкції діагоналей. Прилад оснащено універсальним різьбленням 1/4", тому він поєднується з будь-якими штативами. З основних переваг моделі — автоматичне нівелювання та фіксація проєкції діагональних ліній в кожному куті.

Вартість в інтернет-магазині — від 3 145 до 5 435 грн.