Основи вибору рідини для вейпа

Одним з головних компонентів електронної сигарети, який і утворює пару, що вдихається при затягуванні, є рідина. На сьогоднішній день цей нехитрий за своїм вмістом склад для вейпу, що включає всього 4-5 основних компонентів, представлений в дуже широкому асортименті: з різним вмістом нікотину і різними смаковими комбінаціями. Загалом, електронне куріння сьогодні – це не тільки модно та менш шкідливо (порівняно з курінням тютюну), але ще й смачно! Як вибрати рідини для електронних сигарет і отримати задоволення?

Головні критерії вибору рідин

  • Смак. Тут покупець може довіряти лише собі, оскільки в одних конкретна жижи може викликати огиду, в інших захоплення. Найпопулярніші фруктові суміші, а також уподобання різних фруктових соків. Їх ширяння багато в чому нагадує кальян. Для тих, хто кинув палити, підійдуть рідини зі смаком тютюну. А якщо покупець - любитель незвичайних смаків. він може спробувати печиво, всілякі десерти та коктейлі.
  • Ціна. Є кілька цінових категорій до 400 руб., Середня категорія та преміальні рідини від 800 руб. та дорожче. Смачні жижі можна знайти у всіх трьох, різниця в ціні пояснюється різницею інгредієнтів, а також рецептурою.
  • Фортеця. Яку рідину краще купити початківцю? Можливо, йому потрібні безнікотинові заправки, надлегкі або легкі (6-12 мг/мл). А якщо він звик курити сигарети або кальян, а також хоче, щоб був ефект накурювання - звертати увагу треба на міцні жижі 16-24 мг.

Крім того, можна зробити вибір між сольовим і класичним нікотином. який обирається для електронних сигарет на https://cloudy.com.ua/catalog/elektronnye-sigarety.

Вибір відповідного аромату

Щоб перехід із звичайних цигарок чи закритої системи на використання рідин став плавним та приємним, досвідчені курці рекомендують починати з класичних варіантів зі смаком елітних сортів тютюну. Вони відрізняються досить яскравим сигаретним смаком, проте набагато приємніше та безпечніше для організму. Також для початківців підходять традиційні ментолові уподобання. Освоївши ці лінійки, можна сміливо переходити до дегустації оригінальних ароматів.

Фруктові сорти

Жижі зі смаками фруктів та ягід вважаються універсальними та подобаються практично всім. У багатому асортименті представлені лісові ягоди (малина, смородина, ожина, лохина, журавлина, чорниця та ін.), Солодкі тропічні фрукти (манго, маракуйя, папайя, ананас і т.д.), кислі цитруси (лимон, апельсин, грейпфрут) , екзотичні плоди (банан, кокос), сезонні фрукти (кавун, вишня, персик, диня) та їх поєднання. Смакові профілі таких рідин можуть бути кислими, солодкими чи кисло-солодкими залежно від компонентів. Незвичайне рішення – освіжаючі морозні смаки з ягодами чи фруктами.

Злакові ароматизатори (Cereal)

Асортимент зернових смаків включає фруктові пластівці, тости з корицею і шоколадні пластівці. Це аромати на любителя, які створюють затишну домашню атмосферу.

Десертні смаки

Ще один популярний різновид рідин, що охоплює безліч солодких смаків. У лінійку десертних жиж входять такі варіанти, як тірамісу, свіжа випічка, крем, ваніль, шоколад, пироги і т.п.

Правила безпеки: що потрібно знати про рідини для паріння

Рідини, незважаючи на вміст різних смако-ароматичних композицій, призначені виключно для ширяння. Їх не можна пити та вживати в їжу.
Рідини під час зберігання не можна піддавати впливу тепла та сонячних променів. Зберігати їх потрібно щільно закритими у темному, прохолодному та недоступному для дітей та тварин місці. Відповідна температура від 5 до 25°С. Відносна вологість – трохи більше 75%.
За дотримання вищеописаних умов зберігання, а також за відсутності взаємодії з киснем, рідини можуть зберігатися досить довго, аж до кількох років. Однак, прострочені рідини все ж таки використовувати не варто.