Бокові двері в гараж: у чому особливість?

Під час оформлення екстер’єру будинку за містом варто враховувати навіть найменші деталі. А кожен елемент має гармонійно поєднуватися з іншими. Про це не варто забувати під час вибору бокових дверей для гаража www.hormann.ua. Зазвичай їх встановлюють поряд з в’їздом. Яку функцію виконують ці двері? Як їх правильно вибрати?

AYsEa4rodZjAeoR43-pzB1vvuY3f85xKy11hh-k23Sc4Zk9ezd_n_EXIQDgWDl0xEDP3aZnRF_GdM_-GWZj_W6JTBa9xgthXf_oDWPlnWRr9sqrVJRgFf-OP6cACygt2u7eW9DvgYBjMFvjOzjjRLcI

Для чого потрібні бокові двері для гаража?

Бокові двері слугують другим входом в гараж. На думку фахівців, бокові двері мають доповнювати загальний вигляд гаражних воріт. Цього правила обов’язково варто дотримуватися, якщо двері та ворота розміщені поряд або є добре помітні з певного ракурсу. Такий візуальний тандем виглядає стильно і статусно, підкреслює смак власника.

У деяких випадках клієнти обирають недорогі стандартні двері до гаража. Але такий підхід може зіпсувати загальний вигляд. Тому доцільніше і практичніше обирати бокові двері у тому ж стилі, що й ворота. Результат приємно вразить!

Особливості вибору бокових дверей

Плануєте купити бокові двері в гараж? Прислухайтеся до наших порад:

  • Розмір. Спочатку уважно виміряйте висоту, ширину і глибину прорізу у гаражі.
  • Матеріал. У продажу є двері з різних матеріалів: метал, пластик, дерево. Вибираючи матеріал, варто враховувати вимоги до міцності, ізоляції, привабливого вигляду. Двері з металу відрізняються особливою міцністю і тривалим терміном експлуатації.
  • Рівень шумо- і теплоізоляції. Це варто враховувати у випадку, якщо для вас важливе збереження тепла та енергоефективність. Це актуально у випадку, якщо гараж використовують як майстерню. Також двері повинні мати якісну звукоізоляцію, щоб не пропускати зайвого шуму.
  • Безпека. Бокові двері повинні бути оснащені надійною системою замків та мати міцну конструкцію. Це мінімізує ризик проникнення зловмисників у гараж.
  • Зовнішній вигляд. Віддавайте перевагу варіантам, які візуально поєднуються зі стилем оформлення гаража і будинку.

lSOCyWuvT8jPXdGHZJ_oKGyxk4u38-S07SV3TYeVLfD7Eg-_nzZzq0CYnqZQfhmRFYsi81VghcQVywo9YgifadNHrPM1sUBf9cNUz9IhsYrdg5azgLlCElMoCqY_sMWggTJbp9uQAf4lZBY_4cnBBPM

Кілька аргументів на користь продукції Hörmann

Бокові двері дуже зручні, особливо коли потрібно щось забрати. Не потрібно відкривати ворота. Або у випадку, коли авто припарковане близько до воріт, і до них просто немає доступу.

Великий вибір якісних воріт для гаражів пропонує німецька компанія Hörmann. До воріт можна замовити такі ж бокові двері. Виглядає така композиція дуже ефектно.

Компанія займає лідерські позиції на ринку гаражних воріт тривалий час. Весь асортимент продукції відрізняється високою якістю та строгим дотриманням усіх вимог. Тут відстежують нові тенденції та активно впроваджують інноваційні технології.

Продукція відрізняється не тільки функціональністю, елегантністю, а й стильним дизайном. Ви можете обрати ворота і двері, які додадуть екстер’єру привабливості. В онлайн-каталозі є великий вибір моделей, кольорів та стилів. Кожен може обрати варіант відповідно до своїх потреб і фінансових можливостей. На всі вироби є гарантія виробника.