Акустичне піаніно: класика, яка не втрачає актуальності

Незважаючи на плин часу та масу електронних аналогів, акустичне піаніно втримує хороші позиції на ринку музичних інструментів. Шанувальники музики передусім цінують його за «справжність» звуку та автентичність.

У чому перевага акустичного піаніно?

Якщо ви хочете отримувати насолоду від гри та добре володіти інструментом, перевагу варто надати акустичному. Якісне фортепіано купити можна в магазині JAM.

Чому варто вибрати саме акустичне піаніно? Передусім через відмінне звучання. Хто б що не говорив, але жоден синтезатор не може забезпечити таку якість звуку, як піаніно.

Гра на акустичному інструменті допоможе відточити майстерність, проявити творчі навички та розвинути музичний слух. Особливо корисним буде навчання грі на фортепіано з раннього віку. Це забезпечить розвиток координації, пам’яті, моторики пальців та посидючості дитини.

Таїнство народження звуку криється в ідеальному взаємозв’язку елементів конструкції піаніно, серед яких:

  • корпус;
  • звуко-акустичний блок;
  • клавішний модуль;
  • педальний блок.

Хоча піаніно належить до дорогих інструментів, його покупка може стати хорошим капіталовкладенням, адже з часом вартість клавішних інструментів зростає.

Ще однією беззаперечною перевагою є естетичне задоволення. Гра на піаніно тішить не тільки слух, а й око. Споглядати це — неабияка насолода.  

Вибір піаніно — задача не з легких

Через те, що піаніно — клавішний інструмент, який купують на тривалий час, важливо відповідально поставитися до вибору. Важливим критерієм вибору акустичного фортепіано має бути якість «механіки», а саме молоточків, колків та деки. 

Одним із лідерів ринку є відомий японський бренд Yamaha. Yamaha — це вишуканий дизайн у поєднанні з доведеним до досконалості механізмом. Широкий вибір фортепіано пропонує магазин JAM.

Фортепіано — це особливий інструмент. Не важливо, слухаєте ви музику чи граєте на ньому самі. Він заспокоїть та розслабить.