Плюси і мінуси ремонту квартири під ключ

Ремонт під ключ зарекомендував себе як супер вигідна опція для власників житла у Києві. Поки професіонали займаються оновленням житла, клієнт може присвяти себе особистим справам.

Перш ніж замовити послугу, варто врахувати усі нюанси. Оцінити наскільки це рішення є вигідним саме для вашої ситуації. У питанні ремонту під ключ є свої позитивні та негативні сторони. У цьому матеріалі розберемо всі нюанси максимально детально.

Для якої нерухомості підходить ремонт під ключ?

Послуга абсолютно універсальна і це одна з її вагомих переваг. Тому ремонт під ключ може бути виконаний у квартирі, приватному будинку, офісі. Метраж при цьому має другорядне значення.

Власники квадратних метрів у вторинному житловому фонді також можуть скористатися цією опцією. Завдяки ремонту під ключ можна повністю оновити та перепланувати квартиру, замінити застаріли комунікації.

Стали власником житла у новобудові? Ремонт під ключ підійде і у такому випадку. Дозволить привести квартиру до ладу, швидко перейти від чорнових до чистових робіт і заселитися за короткий термін.

Що входить в комплекс послуг ремонт під ключ?

Робота починається з виїзду на об'єкт та візуальної оцінки. На старті майстрам необхідно побачити у якому стані знаходиться житло.

Наступний крок - формування проекту, списку запланованих робіт. Відбувається співпраця з дизайнерами, електриками, сантехніками, монтажниками.

Чорнові, передчистові та чистові роботи у повному обсязі входять у ремонт під ключ. Усі поверхні підлягають повній обробці та фінішному покриттю.

Плюси ремонту квартири під ключ

Замовники, що вже скористалися послугою ремонту під ключ підкреслюють наскільки це зручно. Після повного оновлення житло готове до експлуатації.

Почнемо з позитивних сторін рішення зробити ремонт під ключ в квартирі.

Економія часу. Роботи проводить одна команда майстрів. І кожен має своє окреме завдання. Не треба наймати окремих підрядників, а отже робити великі перерви у ремонті. Це суттєво прискорює процес.

Гарантії. Перед початком співпраці з будівельною компанією підписується договір на надання послуг. У ньому фіксується вартість проекту, строки, штат, етапи роботи та інші важливі нюанси. Зазвичай компанія надає 1 рік гарантії на виконаний ремонт.

Комплексний підхід. В буквальному сенсі майстри роблять усе що потрібно до, під час, та після ремонту житла. Створюється проект, кошторис. Є чітке уявлення кінцевого результату. В процесі обговорення можна вносити зміни та корективи.

Мінімальна участь власника у ремонті. Це особливо зручно для тих замовників, хто, наприклад, часто буває у відрядженнях. Сучасні технології дозволяють тримати все під контролем віддалено. Майстри можуть надсилати звіти у вигляді фото та відео.

Відсутність переплат. У договорі фіксується точна вартість проекту, яка не змінюється до завершення проекту. І замовник може орієнтуватися на конкретну суму і уникнути додаткових витрат. За виключенням форс-мажорних ситуацій, які обов`язково прописуються у договорі.

Мінуси ремонту квартири під ключ. Звичайно, у послуги ремонт під ключ є певні недоліки, які варто виокремити.

Висока вартість. Цей аспект доволі відносний. Адже межа вартості для кожного замовника своя. Розцінки зумовлені тим, що послуги надаються професіоналами, використовуються якісні матеріали. Приблизні розцінки можна подивитися на сайті — https://remont-pidkluch.com/ru/price-list/.  Ціни у приватних майстрів дійсно менші. Також можна зекономити ще більше і зробити ремонт самостійно. Але ця економія може бути зовсім не вигідною. Особливо якщо ви не маєте навичок ремонту.

Ризик помилитися з вибором будівельної компанії

На жаль, на ринку присутні шахраї, що можуть ввести в оману. Які мінімум, є вірогідність отримати послуги низької якості, що потребуватимуть перероблення. Тому важливо обрати дійсно надійних підрядників. Орієнтуватися на відгуки та портфоліо.

Отже, тепер плюси і мінуси ремонту квартири під ключ абсолютно зрозумілі. Однозначно позитивні сторони переважають над незначними мінусами. Швидко, якісно, комплексно - саме на це орієнтуються майстри під час роботи. Обравши перевірену та надійну будівельну компанію можна гарантовано отримати відмінний результат.