Подарунки на 8 березня — які варіанти в тренді?

Підібрати презент вийде на будь-яке свято чи навіть під будь-який привід. Запропонований асортимент величезний, причому покупцям доступні товари і серійні «масс-маркет» і крафтові.

podarunki na 8 bereznya

Інтернет магазин крафтових речей ЮаМейд пропонує саме такі оригінальні товари, які стануть вдалим подарунком будь-кому незалежно від віку та статі. Недаремно саме тут купують подарунки на 8 березня, бо не тільки є з чого вибрати, а справді є чим вразити.

То що ж купити?

8 березня – це особливий день, коли вітають тільки жінок/дівчат. Тобто якщо на Новий рік обмінюються презентами, а на Великдень прийнято дарувати різні смаколики всім, то на 8 березня і квіти, і увагу, і подарунки отримують тільки дівчата та жінки. Отож, логічно припустити, що покупцями подарунків на 8 березня є чоловіки. Ну а для них пошук презенту для дівчини чи жінки то не просто квест, то завдання з усіма невідомими. Дуже складно придумати щось оригінальне. Найпростіше рішення – ювелірні прикраси. Але це просто, звично і не трендово (як не дивно). Але сучасні панянки виявляється обирають не діаманти, а цікаві речі, які з одного боку можуть бути корисними, а з іншого - здатні підкреслити індивідуальність своєї власниці. Консультанти радять звернути увагу на колекції товарів, де представлений:

  • одяг (але не простий, а з оригінальним принтами, виконаний в обмеженому накладі);
  • посуд (також з індивідуальними особливостями);
  • ігри (настільні);
  • іграшки (так дівчата будь-якого віку обожнюють медведиків, песиків та інших милих плюшевих створінь).

До речі, консультанти радять враховувати вік дівчини чи жінки та її статус. З віком все зрозуміло, а що мається на увазі під статусом. Невже це статус з Facebook? Ні, мова йде про відношення між тим хто дарує презент і тим хто отримує. Адже на 8 березня ви будете вітати свою маму, сестру,бабусю (це рідня), дівчину чи дружину (це кохані), колегу, однокласницю, одногрупницю, сусідку (це знайомі). Саме цей статус впливає на вибір презенту. Для рідних ви сміливо можете обирати щось цікаве і корисне. Для коханих – щось особливе, що говорить про ваші почуття. Ну а для жінок із групи «знайомих» краще обирати щось нейтральне та універсальне. В якості презентів на 8 березня користується також популярністю смаколики, косметика, книги, набори для творчості. Не намагайтеся вразити жінку вартістю презенту. Інколи не дуже дорога річ здатна викликати більше позитивних емоцій ніж той самий класичний перстень з діамантом.

podarunok na 8 bereznya

Продавці консультанти UaMade впевнені, що будь-яка цікавинка з цього маркету на 100% сподобається дівчині/жінці і саме тут можна зробити безпрограшне придбання на 8 березня.