Ukrarmor — спорядження нового покоління

Тактичний одяг та спорядження — це те, від чого напряму залежить безпека бійця. Ці елементи мають бути комфортними, не обтяжувати тіло, виконуючи при цьому свою базову задачу захисту.

Серед багатьох виробників даного сегменту окремо вирізняється компанія ukrarmor, яка пропонує великий вибір якісної амуніції.

Основні пропозиції від ukrarmor

Компанія розпочала свою діяльність у 2022 році. Головна її мета — забезпечити українську армію та інші служби якісним тактичним одягом та спорядженням, яке б ефективно виконувало відразу декілька функцій — маскувальну та захисну.

До переліку товарів, які пропонуються брендом, входить наступне:

  • одяг — кофти, толстовки, спідня та термобілизна, куртки, шкарпетки тощо;
  • взуття — берці, черевики, кросівки;
  • тактичне спорядження — підсумки, плитоноски, напашники, пояси, наколінники, гідратори;
  • додаткове спорядження — спальники, каремати, лопати, шеврони, ліхтарі, ножі, мультитули;
  • бронезахисні елементи — шоломи, плити, жилети та цілі комплекти.

Випускає компанія і необхідні аксесуари, рюкзаки та сумки, військову оптику та засоби медицини. Про високу якість продукції свідчать багато чисельні відгуки тих, хто вже давно користується амуніцією від цього бренду. Користувачами є не лише воїни ЗСУ, а й працівники поліції, рятувальні служби, охоронці, представники СБУ тощо.

Сталева міцність української броні

Максимальна відповідальність за рівень якості спонукає виробника проводити постійне тестування виробів. Перевірка проводиться на базі спеціального обладнання, в результаті чого користувачі мають можливість ознайомитися з офіційними протоколами випробувань шоломів та бронежилетів.

Особливий акцент приділяється підбору базової сировини. Наприклад, для виготовлення бронеплит компанія застосовує надміцну балістичну сталь Armox Advance шведського виробництва та кераміку у вигляді оксиду алюмінію. Її технічні характеристики товщини в 4,5-7 мм забезпечують захист проти куль 4 та 5 класу. 

Не менш важлива увага приділяється і комфорту носіння одягу, а тому в пріоритеті у виробників — використання лише високоякісних матеріалів з гарними показниками зносостійкості. Всі товари бренду проходять лабораторні випробування, що є перевагою виробництва. Обирайте якісне спорядження.