Зроби собі футболку — будь оригінальним

Багато хто з нас шукає способів вираження своєї індивідуальності та стилю. Ми хочемо бути сучасними та неповторними. Попереду йде літо – час легких шортів та футболок. І цим варто скористатися. Справа в тому, що найновіші технології дозволяють швидко перетворити футболку у міні-витвір мистецтва. Нанести на тканину фото, малюнок, логотип чи будь-яке інше зображення дає можливість ДТФ-друк.

Абревіатура ДТФ звучить дивно, але за цими буквами ховається насправді проста технологія, коли зображення друкується на спеціальній плівці, а потім під гарячим пресом воно переноситься на тканину. І все! Без особливих ускладнень і не дуже затратно. До речі, футболка з принтом може також стати оригінальним подарунком. Хочете носити на одязі фото коханої людини, або помістити перший малюнок вашого малюка, забрендувати однаково усю бізнес-команду або сім’ю на родинне свято – це все вирішується за допомогою вже тепер знайомого для вас ДТФ-друку.

Щоб не морочитися із підготовкою файлів, створенням дизайну, пошуком футболок за оптовими цінами, зрештою самим процесом виготовлення – можна звернутися до молодих, але вже досвідчених у своїй справі дівчат та хлопців з команди DBAYprint. З цим сервісом можна працювати навіть дистанційно і через кур’єрську доставку. У друкарні також виготовляють широкий асортимент сувенірної продукції. Ця інформація для того, якщо раптом ви вирішите не обмежуватися замовленням лише індивідуальної футболки :)