Заспокійлива атмосфера пляжного відпочинку у Strawberry Cocktail від Pragmatic Play

Зустріти захід сонця на мальовничому пляжі - це мрія багатьох сучасних людей. І завдяки новій грі від Pragmatic Play, люди користувачі матимуть змогу насолодитися цим пейзажем, не виходячи з дому. Strawberry Cocktail має барабани 5х3, 10 ліній виплат та гарний максимальний виграш - х16 000.

Разом з тим, цей слот з високою дисперсією та поверненням 96%, пропонує вигідні ставки, від 0.20 до 240 монет за раунд. Крім цього, він пропонує унікальний бонусний раунд та функцію його купівлі. Але, якщо людина є новачком, можна знайти гру на VipCasino задля її тестування у безкоштовній версії. 

Загальні особливості гри

Під час першого знайомства, автомат перенесе гравців до тропічного морського узбережжя. Там, вони матимуть змогу потрапити до пляжного бару та насолодитися місцевими ТОП-напоями. Під час базових обертів, буде потрібно збирати комбо з 3-5 значень, які надаватимуть:

  • Зелений ромб, х0.5 - х5;
  • Червона трефа, х0.6 - х7.5;
  • Блакитне сердечко, х0.75 - х10;
  • Фіолетова піка, х1 - х15;
  • Салатовий напій, х2 - х30;
  • Лимонний нектар, х3 - х100;
  • Коктейль з вишнею, х20 - х1 000;
  • Вайлд “Тропічний пляж”, х20 - х1 000 та бонусний символ з логотипом гри.

Обертаючи котушки Strawberry Cocktail, гравці можуть отримати збільшення бюджету шляхом диких малюнків. На додачу, ця гра має прості налаштування на будь-яких пристроях. А, щоб зайвий раз не ризикувати грошима, її можна запустити у демо-форматі.

Що пропонує бонусна гра та скільки коштує окрема її покупка

Унікальною властивістю додаткового туру Strawberry Cocktail є скасування стандартного ігрового поля 5х3. Тобто, після отримання мінімум трьох спеціальних символів, гравець побачить міні-сітку 3х1. До речі, ця маленька модель оточується 26 додатковими осередками, серед яких є звичайні малюнки з гри та значення виходу.

Метою тут є складання комбінації з однакових трьох позначок, що збільшує приз від х2 до х50. Якщо на полі виділено лише два символи, призначається х3. А у разі виділення трьох осередків, поточний виграш збільшиться у 10 разів додатково. При цьому, раунд складається з 4 респінів, після яких рівень множника збільшується до+1 у разі продовження. І насамкінець взяти участь у бонусі можна за х60, х200 або х600. 

Завдяки окремим винагородам за дикі добірки, люди мають змогу збільшити бюджет на гру. Також, приводом для радощів є достатньо великий потенціальний приз. А, ще більше інтриги Strawberry Cocktail додає незвичайна бонусна функція.

На правах реклами