Сільськогосподарська техніка бренда New Holland: історія та особливості

New Holland — один із найвідоміших світових виробників сільськогосподарської техніки. Автоматизація аграрних процесів, інноваційні рішення та висока якість характеризують машини New Holland. Бренд пройшов довгий шлях до нинішніх висот, а його історія охоплює вже друге сторіччя.

За посиланням https://adam.ua/zapchastyny/new-holland/ можна придбати комбайни, трактори і жниварки компанії, а також запчастини до цієї техніки. Аграрні механізми New Holland від перших газонокосарок і прототипів бензинових тракторів до сучасних сільськогосподарських машин — цікавий шлях, який вартий уваги.

Історія виробництва: від молотарки до інновацій в аграрній сфері

В далекому 1895 році в Пенсільванії в містечку Нью-Голланд було засновано виробництво комбікорму. Цей успішний фінансовий проєкт невдовзі викупив права на виготовлення газонокосарки оновленої конструкції. Компанія розширилася, коли в 1947 році поглинула бельгійський бренд Claeys, який спеціалізувався на виробництві молотилок.

Компанія New Holland активно розвивалася, впроваджуючи всі можливі інновації. Вона використовувала у своїх аграрних машинах силову гідравліку, дизельні двигуни триточкового принципу дії, а на тракторах були пневматичні шини. В 1991 році бренд був куплений автоконцерном Fiat, що розпочав виробництво тракторів великими серіями.

Значним попитом користуються такі види сільськогосподарських машин New Holland:

  • трактори;
  • комбайни;
  • жниварки;
  • сівалки.

Бренд також виробляє обприскувачі та прес-підбирачі. Техніка доступна в 170 країнах Європи, Азії та Америки. Крім власних виробництв, компанія співпрацює з іншими цехами.

Розповсюджені причини заміни запчастин на тракторах бренда

Трактори New Holland сумлінно працюють на різних агропідприємствах та вважаються надійними й продуктивними машинами. Поломки стаються в разі недотримання правил експлуатації або значного перевантаження техніки.

Які системи найбільш вразливі:

  • гальма;
  • гідравлічні клапани в трансмісії;
  • діафрагма в безступеневій коробці передач.

Обережне ставлення до техніки, регулярний технічний огляд, своєчасна заміна деталей та усунення мілких дефектів дозволять подовжити стабільну роботу трактора. Ця техніка здатна ефективно автоматизувати процеси й сприяє збільшенню урожайності.