Навіщо замовляти блокноти з логотипом?

Блокнот із логотипом – необхідна річ для будь-якої компанії. Коштує він недорого, проте значно підіймає престиж бренду та може бути використаний для підтримки рекламної компанії. Блокноти з логотипом мають прийнятну ціну, мають достатньо простору для нанесення будь-якого зображення і завжди є доцільним подарунком. Навіщо ще потрібно замовляти таку записну книжку?

Підвищення корпоративного духу співробітниками компанії

Мати під рукою записник – це дуже зручно. Він є у більшості офісних працівників, менеджерів та навіть айтішників. Чому б не забезпечити всіх співробітників блокнотами з символікою компанією?

Можна просто розкласти їх по столах або використати, як нагороду за успішну роботу. Або, навіть, замовити різні види записників. Простіші та дешеві для всіх, хто працює в офісі. А дорогі щоденники в щільній обкладинці для найкращих робітників. Це не вдарить по бюджету. Але забезпечить чудову мотивацію.

Ефективний рекламний інструмент

Можна використовувати блокноти з логотипом і як ефективний рекламний інструмент. Серед переваг такої реклами:

  • недорога вартість;
  • доступність;
  • можливість створення широкого охоплення;
  • ненав’язливість;
  • можливість створення різноманітних дизайнів;
  • тривалий термін впливу.

Усі ці переваги притаманні якісним блокнотам. Маленький записник в м’якій обкладинці, що швидко втрачає зовнішній вигляд, підсилить вашу рекламну компанію не більше, ніж звичайна листівка. 

Але якісний блокнот, що служитиме протягом тривалого часу, дасть відповідний ефект. Замовити такий можна на сайті компанії vip-print. Тут ви знайдете чимало варіантів промопродукції за вашим власним дизайном. Друк має високу якість. А вибір виробів для основи задовольнить найприскіпливішого замовника. 

Завжди доречний подарунок

Отримати блокнот в подарунок – завжди доречно. Це дуже практична річ, яку можна використовувати для напису нотаток, список справ, малювання, планування наступного дня та багато іншого. 

Подарувавши блокнот із вашим логотипом ви підсилите позитивне сприйняття бренду й отримаєте зворотній зв’язок у вигляді нових замовлень і нових клієнтів.