Смартфон Samsung з хорошою батареєю та за ціною до 6000 гривень

Що треба середньостатистичному споживачу від нового смартфона? Як доводить статистика продажів на сайтах відомих інтернет-магазинів України, найбільший попит серед покупців мають смартфони бюджетної категорії. Виробники уважно аналізують статистику і пропонують своїм клієнтам саме те, що вони шукають. Якщо ви збираєтесь купити телефон до 6000 грн, в цьому проміжку є достатньо девайсів для повсякденних задач і навіть більше: ігор, багатозадачності, тривалої автономності. Samsung – один з лідерів, який пропонує смартфони у широкому ціновому сегменті.

Смартфони Самсунг серії "М" — автономність понад усе

Південнокорейський технологічний гігант пропонує багато лінійок смартфонів:

  • Samsung Galaxy A Series — універсальна лінійка, в якій є як суто бюджетні телефони до трьох тисяч гривень, так і справжні вбивці флагманів типу Samsung Galaxy A55;
  • M Series — ніхто не знає, що саме означає літера "М" (Магія, Міленіали), але якщо шукаєте телефон до 6000 грн з гарними характеристиками та потужною батареєю, то саме ця лінійка гідна вашого погляду;
  • Samsung S та S FE — перші належать до флагманських лінійок на кшталт Samsung Galaxy S24 Ultra з інтегрованим АІ та професійними камерами, другі — народні версії флагманів з дещо слабшими характеристиками і за доступнішою вартістю.

Є й інші серії, наприклад "F" чи "С", але їх виробляють в основному для ринків Південно-Східної Азії та Китаю.

Отже, якщо вам потрібен відносно недорогий смартфон для повсякденного застосування, при цьому ємність батареї має основне значення, рекомендуємо звернути увагу на смартфони Samsung Galaxy M. Зараз саме на них діють вигідні акції. Їх ключова фішка – місткість батареї складає 6000 мА-годин, тоді як навіть iPhone 15 Pro Max має слабший літій-полімерний акумулятор 4422 мАг. А різниця в вартості сягає не багато не мало – 10 разів.

Samsung Galaxy M14 — супер телефон з потужною батареєю

Пропонуємо ідеальний смартфон, розрахований на тривалий час автономної роботи без підзарядження. Samsung Galaxy M14 – новинка минулого року, утім він викликає інтерес серед покупців і зараз через свої характеристики:

  • 6,6-дюймовий PLS LCD дисплей з оновленням 90 Гц та дозволом Full HD+;
  • 8-ядерний чипсет Samsung Exynos 1330 з тактовою частотою 2,4 ГГц — є всі шанси запускати досить “важкі” ігри;
  • 4 Гб оперативною пам’яті, але є функція віртуального розширення RAM Plus ще на 4 Гб;
  • гарна система з трьох камер 50+2+2 Мп, а також об’єктив для селфі на 13 Мп;
  • батарея 6000 мА-год підтримує швидку зарядку та забезпечує декілька діб у режимі розмов чи прослуховування аудіо.