Огляд найвідоміших англійських брендів аксесуарів: що варто замовити з доставкою з Британії

Аксесуари виробництва британських брендів займають окрему нішу у світовій індустрії моди та цінуються за стриманий стиль, зразкову якість і елегантний дизайн, непідвладний часу. У статті ми розповімо про найвідоміші та найпопулярніші торгові марки з Великобританії, які виробляють сумки, ремені, шарфи та інші аксесуари, що дозволяють додати до образу нотку справжньої розкоші.

photo-1590407499464-be68a7d8ec88 (1469×981)

Список найпопулярніших британських брендів

В перелік входять такі торгові марки:

  1. Barbour. Це один з найвідоміших британських брендів, який з другої половини XIX століття виготовляє унікальний верхній одяг та аксесуари з вощеної бавовни і натуральної шкіри. Компанія була удостоєна трьох королівських нагород.
  2. Mulberry. Торгова марка з'явилась у 70-х роках минулого століття і прославилася виробництвом шкіряних аксесуарів — сумок, ременів, портмоне, чохлів для девайсів. Серед прихильниць продукції Mulberry: Анджеліна Джолі, Кемерон Діаз, Кейт Мосс.
  3. Aspinal of London. Це люксовий бренд аксесуарів та виробів з натуральної шкіри — сумок, портфелів, гаманців. Компанія працює всього близько 20 років, але вже встигла увійти до числа найвідоміших британських торгових марок.
  4. Paul Smith. Під цією торговою маркою, що з'явилась у 70-х роках минулого століття, випускається не тільки культовий одяг в еклектичному дизайні, але й всілякі аксесуари, що дозволяють надати неповторність будь-якому образу, — яскраві шкарпетки, оригінальні запонки, якісні вироби зі шкіри.
  5. Burberry. Компанія була заснована в середині XIX століття, і відтоді пропонує споживачам якісні тренчі з тканин у клітинку. Цей візерунок став фірмовим стилем бренду, який згодом розширив асортимент продукції. Сьогодні можна придбати не лише легендарний тренч, але й шарф, сумку, сонцезахисні окуляри Burberry.

photo-1445633814773-e687a5de9baa (1470×980)

Як придбати оригінальні британські товари в Україні

Аксесуари деяких британських брендів можна знайти в українських бутіках, але в торгових точках асортименти невеликі, а ціни доволі високі. Найвигідніше купувати нову сумочку, шарф або сонцезахисні окуляри в офіційному інтернет-магазині певної торгової марки. Але не всі британські компанії транспортують товари в нашу країну. Найшвидша доставка з Англії в Україну — особливість сервіса Нова Глобал. Після реєстрації всі клієнти отримують персональну адресу у Великій Британії, на яку можуть замовляти будь-які товари, вироблені на Туманному Альбіоні. Після доставки на місцеву локацію вироби відправляються до України, де їх можна отримати у поштоматі чи відділенні.